Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Брадите са за хора, които харесват космите толкова много, че с удоволствие ги пускат да превземат цялото им лице.

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

Ако не си пускала брада преди (а ако си жена, значи не си), няма как да знаеш през какво преминават мъжете в живота ти по време на процеса.

Дори е възможно гаджето ти да крие от теб точно колко я поддържа и какво му коства това – малки гребенчета, шампоани, масла... все неща, считани за женски.

Виж звездите, които изглеждат много по-добре с бради:

14 знаменитости, които са по-секси с брада

Отдели три минути да прочетеш нашата статия и вече ще знаеш какво им е на мъжете с бради.

1. Пуснала я е да расте, само защото може.

Понякога човек иска да направи нещо само за да се изфука и покаже, че е по-добър от останалите. Тук не говорим за онази момчешка брада, цялата в зеещи, гладки участъци. Говорим си за масивна, гъста брада. Ако той е способен да си я отгледа, веднага ще иска да го покаже пред света.

2. Сърби супер много.

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

След като премине фазата на наболата брада, следват 2-3 седмици, при които лицето го сърби доста. Но преди да постигне най-големия прогрес – дълга брада с меки косми, сърбежът е отвратителен. Интересен факт: бебешката пудра облекчава симптомите на сърбеж.

3. Може да усеща аромата на обяда си часове след като е приключил.

Това важи най-вече за мъже с дълги мустаци и най-вече ястия със сосове или пък супи. Разбира се, бързо изплакване с вода или избърсване със салфетка премахва остатъците от храна. Но често се случва часове след това той да стои пред компютъра в офиса, а през това време все още усеща аромата на кюфтетата със сос, които е хапвал.

►►► Споделено: мъжки тайни, директно от банята

4. Което означава, че все още може да усети мириса на... теб.

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

След като ти е правил орален секс, някой... хмм, течности, остават по мустаците му. Далеч по-приятно от мириса на кюфтета със сос, ако питаш него.

5. Той мие брадата си с шампоан и балсам.

Сещаш се – това пак си е един вид коса, само че разположена на друго място. Употребата на шампоан и балсам е факт, който успява да изненада всички, които си нямат бради.

6. Съществуват различни кремове, масла и олиа за поддръжка на лицевото окосмяване.

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

Косата на брадада често се къдри неприятно, става твърда и дехидратирана. Хубаво е той да има нещо подръка, с което да я омекоти.

Новият хит в Instagram - селфита на мъжки бради (виж снимки долу):

Селфита с бради

7. Може да крие нещо под нея.

Може да е всичко – от родилен белег, до твърде остра брадичка. Но не се заблуждавай, защото не всеки мъж с брада крие тайни под нея.

8. Космите от брадата се озовават къде ли не.

Ако някога си влизала в банята, след като гаджето/баща ти/брат ти са подкъсявали брадата си с ножица или електрическа бръсначка, разбираш за какво говорим. Дългите косми не са проблем, но виж късите – те са навсякъде и нямат изчистване!

►►► 69 любопитни факта за мъжете

9. Той изглежда странно, когато я направи по-къса или я махне.

Когато мине от силно избуяла растителност до такава, която е по-подходяща за офис условия, на него му се струва сякаш е загубил супер силите си.

10. Може да го е страх да ходи на бръснар.

10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

Това не се отнася за всеки притежател на брада, но някои от тях не искат друг да пипа и обгрижва брадата им, освен тях. Особено ако фризьорът или бръснарът, при който ходят нямат бради.


Виж ощеНово в Cosmo