Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сексуално здраве


Менструални мистерии

Менструални мистерии

Намерихме отговорите на три въпроса, свързани с онези дни от месеца.


Подробен наръчник за твоята безценна яба-даба-гина

Подробен наръчник за твоята безценна яба-даба-гина

Вагина, V-зона, на юг от екватора, там долу – сега тази толкова интимна част от тялото е под светлините на прожекторите. Поднасяме ти любопитни и изненадващи факти, които всяка жена трябва да знае.


Скрита заплаха

Скрита заплаха

Сега е моментът да научиш най-важното за бактерията, която може да те лиши от бъдещи наследници, без дори да подозираш за наличието й.


Важни факти за гърдите

Важни факти за гърдите

Освен уменията да ги преглеждаш сама и да си подбираш подходящи сутиени, има още важно инфо и няколко... ами, леко странни подробности, които трябва да знаеш за гърдите си.


Какво наистина трябва да знаеш за замразяването на яйцеклетки?

Ледено момиче

Останала си с впечатлението, че можеш просто да замразиш малко от репродуктивните си клетчици, докато Принцът се материализира от нищото, или пък за момента, когато наистина ще ти се приискат деца? Нещо такова, но не съвсем.


Пропуските на цитонамазката

Пропуските на цитонамазката

Това, от което това задължително ежегодно изследване за всяка мацка не би могло да те предпази и се налага да вземеш допълнителни мерки.