Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Упражнения за повече сексапил

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

За да влезеш във форма преди сезона на банските ти предлагаме подбрани упражнения от една особено подходяща „инструкторка“ - бившата спасителка на плажа Кармен Електра.
Сексапилната актриса е известна със своите съблазнителни форми и бурния си живот. Пищната си, но елегантна фигура тя поддържа благодарение на танците. Впечатлена от стриптийза, Кармен създаде дисковете Aerobic Striptease, в които са събрани упражнения, предназначени да стегнат мускулите, за да изпълниш разголващото си представление на ниво. Както можеш и сама да се досетиш, те тренират същите зони, които би искала да оформиш, за да си неустоима в плажното си облекло. Достатъчно е в продължение на две седмици да ги правиш през ден, за да изваеш тялото си.

Освен упражненията ще трябва да следиш и какво хапваш. Условията си ги знаеш: пресните плодове и зеленчуци се превръщат в основа на менюто ти, червеното месо е заменено от пилешко и риба, нищо тестено, нищо сладко, никакво газирано и алкохол. Но за да бъде режимът ти успешен, ограниченията не бива да важат за сутринта. Правилото за задължителната закуска е важна част от всяка диета и купата, пълна с хрупкав и вкусен Nеstle Fitness, ще ти даде енергия за целия ден, защото този продукт е богат на въглехидрати, фибри, витамини и минерали. Тъй като става въпрос за нискомаслено вкусно изкушение, може да прибягваш до симпатичната кутия, когато прегладнееш между храненията. Ще бъдеш изненадана от засищащия и енергизиращ ефект.


Стегнати ръце и бицепси

1. Красиви бицепси
Застани с изправен гръб и рамене, като се стараеш да центрираш тежестта на тялото си. Хвани гиричките отпред и с издишване бавно сгъни лакти, докато двете части на ръцете се допрат. Задръж една секунда и после бавно върни в обратна посока. Повтори 12 пъти.

2. Нежно очертани рамена
Заеми основен стоеж, при който ръцете са вдигнати, а лактите сгънати на 90 градуса. Дланите държат гиричките. С едната ръка бавно сваляй гиричката надолу, после с другата. Повтори 12 пъти за всяка ръка, като не забравяй да стягаш корема през цялото време, за да си в подходяща поза.

3. Стегнати ръце
В разкрачен стоеж се наведи напред, сгъни коленете и протегни ръце напред. Постави ги успоредно на сгънатите си крака и започни бавно да ги изтегляш назад. Задръж малко. Върни обратно. Не прекъсвай, когато почувстваш напрежение в областта на подмишниците си, а продължи, докато правиш упражнението 12 пъти.

Сексапилен гръб

1. Тонизиране
Застани в разкрачен стоеж с леко сгънати колене. Вземи в едната ръка две гирички, а с другата се облегни на коляното си. Сгъни лакът, задръж и бавно върни в изходна позиция. Повтори 8 до 15 пъти, преди да направиш упражнението с другата ръка.

2. Супержена
Легни по корем с разкрачени ръце и крака. Протегни ръце напред и изпъни краката нагоре. Задръж пет секунди и се отпусни. Повтори го 4-8 пъти.

3. Баланс
Застани на крака и ръце, дръж гърба си изправен. Вземи гиричка с едната ръка и я изпъни, като същевременно изтегляш назад и нагоре противоположния крак, опитвайки се да запазиш баланс и задържайки за 5 секунди. Повтори 5-8 пъти, преди да го направиш с другата ръка.

Скоростно оформяне на суперкоремче.

1. Ножици
Легни по гръб с повдигната глава и леко отлепени от пода крака. Изпъни левия си крак към тавана, като го държиш за глезена. Сега вдигни и десния си крак на около педя от земята. Поеми въздух и придърпай крака към лицето си на два пъти, след което го смени с другия. Повтори го общо по 5 пъти и с двата крака.

2. Кръстоски
Легни по гръб с повдигнати глава и рамене. Сложи ръце зад главата една върху друга – не преплитай пръстите. Сгъни крак към тялото, а другият е изправен. Поеми въздух и завърти лакът към коляно. Задръж, броейки до три. Смени краката. Направи по пет серии на всяка страна.

3. Люлка
Легни по гръб с вдигнати крака, сгънати в коленете, и ръце, изпънати назад. После протегни ръцете напред, издишай и бавно се изправи към вдигнатите колена, като едновременно напрягаш ръцете, главата и раменете. Задръж се в най-високото възможно положение и се опитай да изпънеш пръстите си към стъпалата още и още по-напред. Бавно се върни назад към стартовата позиция. Повтори 3 пъти.

За антицелулитен ефект

1. Баланс с колене
Застани на ръце и колене, като гърбът ти остава изправен, а коремът – стегнат. Бавно повдигни левия си крак, докато не стане хоризонтален на пода. Задръж. Постепенно го свали надолу, като се опитай този път коляното да докосне земята от външната страна на десния глезен. Вдигни го отново и задръж. Смени краката и повтори 8-10 пъти с всеки крак.

2. Мост
Легни по гръб със сгънати в коленете крака и долепени длани. Със стъпала, опрени в пода повдигни, издишвайки, таза, бедрата и гърба. Раменете остават на земята, след което задържаш няколко секунди, стягайки тялото си. Издишай и бавно се върни в стартова позиция. Повтори 8-10 пъти.

3. Патешко маршируване
Застани в изправен стоеж, с леко свити в коленете крака и протегнати напред ръце. Повдигни левия си крак 10-20 см с пръсти, сочещи нагоре. Свали надолу дупето, сякаш тръгваш да сядаш. Задръж, върни се в изходна позиция и го направи и с другия крак. Повтори 8-10 пъти.

Бикини зоната на фокус

1. За вътрешната част на бедрата
Застани с разкрачени и свити в коленете крака в изправен стоеж, като гърбът е изпънат, а ръцете опират талията. Вдигни левия си крак настрани и нагоре, свий няколко пъти и отпусни, докато с десния балансираш. Върни се в изходно положение и повтори 10-15 пъти с всеки крак.

2. Оформена талия
Легни на дясната си страна, като ръката от дланта до лакътя служи за опора. Лявата е сгъната и опряна на тила. Със стегнато тяло в права линия се опитай да достигнеш с левия лакът пода, извивайки се надолу и стараейки се да не паднеш. Повтори 10 пъти на всяка страна.

3. Повдигнато дупе
Приготви стол, на който можеш да стъпиш. Легни по гръб и вдигни крака върху него, като само петите се опират на седалката. Повдигни нагоре дупето колкото е възможно по-високо, така че да застане в права линия с бедрата и торса. Задръж за 10 секунди и се върни в стартова позиция. За да извлечеш максималното от позата, дръж пръстите на краката насочени напред, така че цялата тежест да пада върху дупето.


Виж ощеНово в Cosmo