Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Секс калкулатор за бързо сваляне на килограми

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сексът, целувките и прегръдките носят не само радост и любов, но и са много полезни за здравето. Чувството за щастие ускорява пулса, освобождава хормони на щастието и гори калории.

Напълно е възможно да имаш такова секси дупе!
Напълно е възможно да имаш такова секси дупе!

Виж калорийния потенциал на всяко романтично занимание и прочети съветите на специалистите как да увеличиш броя на изгорените калории.

ВИЖ кои са двете сигурни диети, с които да откажеш сладкото завинаги!

Диета номер едно: Методът на Ен Ричи

Диета номер две: Методът на Дж. Дж. Върджин

Целувки: 68 калории на час

Помниш ли как на първите срещи се целувахте с часове? Експертите съветват да го правите редовно. Освен че укрепват връзката, целувките горят мазнини. Сексолозите казват, че ако целуването е интензивно и е придружено от докосвания, може да се изгорят до 90 калории на час. Те препоръчва да се целувате в необичайни пози.

За сравнение, лицевите опори изгарят 171 калории за 30 минути.

►►► ВИЖ ТУК, 5 вида подут корем и как да се отървеш от него!

Събличане: 8+ калории

Сигурно не се замисляш особено по темата, докато се събличате с любимия, но италианско изследване показва, че това изгаря между 8 и 10 калории. Още по-интересното е, че то е доказало, че докато се мъчи да свали сутиен с уста, мъжът изгаря 80 калории.

Според секс експертите, ако се събличаш по-бавно, ще изгориш повече калории. Можеш дори да спретнеш на любимия един еротичен танц.

Секс пози според неговата зодия

Масаж“ 80+ калории на час

Кой не обича един хубав масаж от любимия? А пък ако ти го правиш, ще изгориш калории. Добрият масаж ускорява пулса и вкарва тялото в режим за изразходване на енергия. За да е всичко още по-хубаво, го направи бавно – ще бъде по-чувствено, ще раздвижиш и своите мускули и ще изгориш още повече калории.

Типове мъже според стила им на готвене

Секс: 144+ калории за половин час

Знаеш, че сексът е физическо упражнение, но знаеше ли, че половинчасов сеанс може да изгори калориите от шоколада, който сте хапнали преди това? Сексолозите съветват да стенете и въздишате и така ще изразходите още от 18 до 30 калории. Ако сменяте позите, ще е още по-ефективно. Например ако ти си отгоре и подскачаш леко нагоре-надолу, хем ще упражниш мускулите на бедрата и дупето, хем ще изгориш почти 200 калории за половин час. Оргазмът също изразходва енергия.

►►► ВИЖ кои са 4-те модни диети, от които не се отслабва!

Орален секс: 100 калории за половин час

Правенето на свирки също изгаря калории – около 100 за половин час. Ако приложиш необичайна поза или правиш лицеви опори (допълнителни 71 калории), ще изразходиш още повече енергия. Йога позите изгарят около 30 калории.

Натискане: 238 калории за половин час

Най-много калории се изгарят за половин час натискане с любимия. Не е нужно дори да се събличате.  Причините са в очакването за предстоящия секс и тежкото дишане. Ако го правите в гореща стая, ще се изпотите и ще изразходите още повече енергия. Ако сменяте позите – също.
Най-много калории се изгарят за половин час натискане с любимия. Не е нужно дори да се събличате. Причините са в очакването за предстоящия секс и тежкото дишане. Ако го правите в гореща стая, ще се изпотите и ще изразходите още повече енергия. Ако сменяте позите – също.

Ръкоделие“: 100 калории на час

Разбира се, добрата стара „чекия“ също гори калории, но ако добавиш и милувки, ще изразходиш още енергия. Най-добре да се разположиш така, че да можеш да използваш и други части на тялото си, освен ръцете.

Романтични танци: 103 калории за половин час

Мръсните танци, дори без да се събличаш, е добро физическо упражнение. Секс терапевтите, коментират, че има изследвания, които са установили, че след аеробни упражнения, жените се възбуждат по-лесно. Бавните танци също са полезни, но ако добавиш целувки и нежни докосвания, ще стане още по-интересно.


Виж още



Ново в Cosmo