Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Не прави никога тези неща във фитнес залата

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако отиваш във фитнес залата с цел да покажеш новото си екипче и да направиш няколко селфита, май си объркала мястото!

Не прави никога тези неща във фитнес залата

1. Даваш съвети

Дори ако си фитнес гуру, знаеш всичко за свободните тежести и най-модерните упражнения в момента, запази знанията за себе си. Никой не обича непознати хора да му казват какво да прави (и познати също). Освен това човек може да изпълнява дадени упражнения по определен начин, в съответствие с характеристиките на тялото и здравословното си състояние и твоята намеса може наистина да крие риск за отсрещната страна.

11 примера за тренирани, секси дупета от Инстаграм мацките

2. Закъсняваш за груповите тренировки

Не е много трудно да разпределиш времето си правилно, така че да си навреме за груповите занимания и да не отвличаш вниманието, когато се появиш след като всички са започнали, а ти тепърва си търсиш постелка, гирички и място, на което да се настаниш. Ако смяташ, че ще закъснееш повече от 5 минути, по-добре пропусни тренировката, може би ще ти е за урок.

3. Седиш в залата и си релаксираш

Добре, завършваш серията си и имаш едина минута, в която трябва да си починеш. Отдръпни се! Не е нужно да окупираш уредите сякаш си си вкъщи или пък да се разхождаш по пътеката, загледана в телефона си, докато след теб чака опашка от хора, които са дошли наистина да тренират.

4. Прекаляваш със селфитата

Не прави никога тези неща във фитнес залата

Да, в повечето спортни зали има добро осветление и много огледала. Но хората идват тук, за да тренират, а не за да си правят селфита. На първо място може би пречиш на някой да си свърши работата, на второ може да пострадаш, докато се снимаш върху някой от уредите и на трето - просто изглежда глупаво.

►►►Как да избегнеш мускулната треска след тренировка!

5. Сваляш инструктура

Не прави никога тези неща във фитнес залата

Разбира се, нямаме нищо против секси мускулести инструктури, но ако имаш по-специално отношение към него, пренеси свалките извън залата. 

6. Забравяш за дезодоранта

Прости ни за откровеността, но няма хора, които да се потят и да не миришат. Не превръщай в мъчение за всички появата си във фитнес залата. Ако имаш възможност вземи душ преди тренировка, използвай дезодорант против изпотяване и никога не използвай едни и същи дрехи без да са изпрани. Заложи на дишащи материии.

►►►8 упражнения, когато нямаш достатъчно пространство!

7. Взимаш брат си или племенника в женската съблекалня (който е по-голям от 5 години). 

Няма причина, която да оправдае присъствието на твоя брат/племенник или друго момче в съблекалня с голи възрастни жени. Това създава дискомфорт на всички и на първо място за детето. 

8. Не почистваш след себе си

Не забравяй винаги да си носиш кърпа, която да поставяш под теб, докато си на някой от уредите. Никой не е длъжен да обира потта ти след теб. Освен това винаги връщай тежестите на мястото им.

9. Говориш на висок глас по телефона си

Не прави никога тези неща във фитнес залата

Ако разговорът наистина е много важен, отиди в коридора, на стълбите или на рецепцията. В залата хората са фокусирани върху заниманията си и е доста разсейващо да слушат "Той какво ти каза? ....А ти какво му отговори?"

10. Устройваш си SPA ритуал под душа

Спортните зали не са място за епилация, използване на скраб или ароматни масла. Хората могат да бъдат алергични към определени миризми, така че не е нужно да се заливаш с парфюма си в съблекалнята. 


Виж ощеНово в Cosmo