Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да свалиш 6 килограма за един месец

 

Оценка: (0/5)

 

Тази диета е помогнала на Оливия Мън, Миранда Кер, Жизел Бюндхен и много други!

Как да свалиш 6 килограма за един месец

Диета 80/20: свали 6 килограма за един месец, без да си увредиш здравето!

„Когато започнахме снимките на последния ми филм, трябваше да сваля няколко килограма, за да изглеждам идеално“, споделя Оливия Ман. „Започнах много строга диета, ходех на фитнес три пъти седмично, но докато свършиха снимките, теглото ми не само се възвърна, ами и прехвърли 65 килограма.. При моя ръст от 1.63 метра, това беше направо катастрофа. Започнах да тренирам всеки ден, но се изтощих физически и целият свят ми беше крив. И тогава открих диетата 80/20. Тя беше моето спасение.“

23 изненадващи храни, които свалят килограми

Описание на диетата 80/20

Системата е проста. 80% от дневната ти храна трябва да е от плодове и зеленчуци. Останалите 20% - каквото ти се яде, дори бургер. Веднага се питаш как е възможно да изчислиш тези проценти, но отговорът вече е намерене. Достатъчно е да разделиш приема на храна на „здравословна“ и „обичайна“. Ако се храниш пет пъти на ден, това означава, че 4 пъти трябва да ядеш само плодове и зеленчуци и веднъж – всичко останало

. Ако ядеш три пъти на ден, два пъти трябва да ядеш само диетични храни и веднъж – малко плодове и зеленчуци и любимата ти храна.
. Ако ядеш три пъти на ден, два пъти трябва да ядеш само диетични храни и веднъж – малко плодове и зеленчуци и любимата ти храна.

Как сваляш 6 килограма за един месец? Авторът на системата Тереза Катер казва, че разделянето на храната по тази формула е възможно дори да си позволиш „ден на непослушанието“, когато ядеш каквото искаш.

Но все пак не трябва съвсем да прекаляваш. Ако в този ден се тъпчеш само с пържени картофи и торти, нищо добро няма да се получи.

Ако Дисни принцесите бяха със закръглени фигури

Ако ти предстои някакво празненство, можеш да икономисаш и 3-4 дни да компенсираш, като ядеш само плодове и зеленчуци.

►►►ВИЖ ТУК: Метаболитна диета - ускори обмяната на веществата!

Може би си мислиш, че яденето само на плодове и зеленчуци не е много полезно, но всъщност няма нищо страшно, стига да се храниш разнообразно. Особено сега, през лятото, има толкова много пресни плодове и зеленчуци, че при всяко хранене можеш да ядеш нещо различно. Освен това, количеството е неограничено.

Как да свалиш 6 килограма за един месец

Каква е тайната на диетата 80/20, освен ниската калоричност?

В детокса. С такива големи количества фибри, организмът ти ще се изчисти от токсините, щр нормализираш дейността на отделителната си система и ще ускориш метаболизма си. Можеш да се придържаш към тази диета и цял живот.

„Свалих 6 килограма за един месец, без да съм гладувала,“ казва Оливия. „Смятам да продължа да се храня така. Личният ми лекар смята, че този режим на хранене ми се отразява много добре. Освен, че отслабнах, кръвните ми показатели се подобриха и органите ми работят по-пълноценно. Но най-хубавото е, че сложих край на мъките и зверските диети и пак мога да си позволя някои глезотийки.“


Виж ощеНово в Cosmo