Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

 

Оценка: (5/5)

 
 

Нормално е да се запиташ „Кой всъщност е Страхил?“ А може би вече си попадала на негови статии, толкова добре подготвени и направени, че дори Карлсон, който живее на покрива, да може да влезе във форма и да се разхожда наперено. Щастливи сме да ти споделим, че на сайта ни ще откриеш много полезни съвети и наставления лично от него: за това как да влезеш във форма, как да отслабнеш, да направиш мускули... И още, и още.

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

Но, първо, запознай се със Страхил.

Здравей,

Казвам се Страхил Иванов и вярвам в това, че всеки има силата да постигне мечтите си. Чрез моите статии, услуги и книги помогнах на хиляди хора да отслабнат, покачат мускулната си маса и да подобрят здравето си. Целта ми е да превърна това число в стотици хиляди, а впоследствие и милиони.

Ние казваме „Защо пък не?“

Всичко започва през 2006

Повечето от вас ме виждат като успял треньор и добре изглеждащ човек. Но както знаете, моята история започва като едно пълно дете с много мечти и желания да се промени. Но какво наистина ми коства и как победих себе си след пропадането ми в пропастта?

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

На 14 години той е доста едричък и тежи около 100 кг. Това води до доста проблеми през онова време. Вече има инсулинова резистентност, преддиабетно състояние и най-големият кошмар на всички – разтегната кожа, – която повечето от вас се чудят къде отива и какво се случва с нея.

След редица диети и тренировки той успява да свали голяма част от теглото си. Но тъй като все още прави нещата много грешно, голяма част от свалените килограми не са мазнини, а мускулна маса. Рязкото отслабване от своя страна води до по-голямо увисване на кожата.

„Кожата на корема ми беше още по-отпусната и наистина не знаех какво да правя. Бях съкрушен, че това нещо не се маха, и наистина търсех начини за решение на проблема. Бях станал 69 кг.“

Пробивът идва през 2008-2010

През следващите няколко години Страхил започва усилено да чете чуждестранна литература и да сравнява различни гледни точки относно начините на трениране, хранене и трансформация на тялото.

Изготвя си все по-добри хранителни режими и тренировъчни програми, за да възстанови мускулната маса, която е изгубил.

Нещата започват да се случват… След като поправя грешките в тренировките и храненето, той успява да преобразя тялото си към по-добро.

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

Повечето от вас ще си кажат: „Браво, супер. Изглежда много добре!“ и т.н. Но дали това е пълната истина…? За голямо съжаление кожата си остава разтеглена.

„Тогава реших да покача още теглото си с цел мускулатурата на гърдите и гърба да разтеглят кожата на корема и да ми помогнат да постигна добър външен вид. Да мога да отида на басейн или море с приятели, да се чувствам добре в кожата си.“

Междувременно Страхил завършва училище и постъпих във висше учебно заведение. Нормално е детето в период на обучение да бъде издържано от родителите си и да не се занимава с нищо друго освен с това.

„Но нещата в България невинаги стоят така. Израснах в бедно семейство, за което не съжалявам и не обвинявам родителите си. Само мога да съм благодарен, защото този урок ме научи да се справям сам.“

Това не променя факта, че и той като другите иска да се забавлявам, да бъде харесван и да си осигури по-добро бъдеще. Започва работа в копирен център, което му помогна да спести малко пари.

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

„Заедно с университета и работата намирах време да тренирам и да се храня добре. Не бях забравил за своята мечта. Не се отказах! С помощта на родителите си и доходите, които си докарвах, успях да стартирам изпълнението на най-голямата своя мечта – да се отдам на страстта си по фитнеса.“

Записва и завършва „Културизъм и фитнес културизъм“ в треньорския факултет на НСА. Там научава много за устройството и функционирането на човешкото тяло и за правилния начин на хранене.

След което започва да предлагам услугите си като фитнес треньор.

„Първият ми клиент – 2012"

Никога няма да забравя тази история. Първият ми клиент беше мъж на 30 – коректен и приятен човек, с когото се чуваме и до ден днешен.

Тогава живеех в общежитие в Студентски град, а той тренираше в Люлин – разстоянието се изминаваше за повече от час с градски транспорт. Беше мразовит януари и аз тичах в студа и чаках по ветровитите спирки.

Тренирах този клиент за 2 лв. на тренировка (пътят ми беше по-скъп от хонорара). Но целта ми не беше да спечеля, а да усъвършенствам себе си и да разширя популярността си като треньор. След месец обща работа той остана много доволен и ми каза следното:

„Момче, ти си изключително упорит. Как имаш желание и воля да работиш с мен, като дори не покриваш прехраната си? Уменията, които притежаваш, и подходът ти са страхотни и трябва да продължиш да се развиваш в тази посока“.

Искаш да отслабнеш? Страхил знае формулата

Година по-късно хората вече го познават като надежден треньор, на когото могат да се доверят. Скоро след това стартирах Facebook страницата си – „Фитнес програми и диети“, която днес е най-голямата фитнес страница в България с над 350 000 харесвания. А статиите ми, свързани с фитнеса, храненето и здравословния начин на живот, достигаха до над 150 000 човека всеки месец.


Виж ощеНово в Cosmo