Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дупе, по-съблазнително от райска ябълка

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Вълшебната думичка талия
Торбестите дрехи са лоша идея, защото могат да разпънат като на широк екран дупето, а талията ти се загубва в нищото. Тъмните дънки с ластичен ефект или колан могат визуално на намалят размерите му.

Сбогом на райетата
Хоризонталните и диагоналните черти в областта под кръста в повечето случаи са много лоша идея, особено ако са съчетани с прилепнала материя. Падащата свободно рокля остава на въображението доста повече място за фантазиите.

Погледни се (отзад)
Дори да е супердизайнерска дреха, разликата между отзад и отпред може да бъде невероятна – виждала си и сама как дори едни дънки да са ти съвсем по мярка, ако джобовете им са неправилно поставени изглеждаш все едно си баба Цоцолана.

Тесните дрехи - ефекти и дефекти
Ластичните дънки с нископоставените джобове и плитка талия скъсяват краката ти, а дупето става широко около два метра. Когато обаче полата е толкова тясна, че заплашва да се скъса, ефектът може да е поразително добър, ако дупето го позволява.


Виж ощеНово в Cosmo