Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 потайни съюзници на залежаването

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

1. Филмите


Докато се усетиш, минал цял един следобед. В който така здраво си заседнала пред монитора, че те заболяват половината телесни части. Изяла си сума неща, при това - без да усетиш нито вкуса, нито количеството, нито калориите (точно така, не са били малко). Този филм свърши, или не ти харесва? Просто презареждаш плейъра и пускаш следващия. Нали щеше да излизаш на разходка? Ами, то вече се е стъмнило. Утре... освен ако не се случи същото.

2. Закуско-обедите
Не стига, че се будиш чак към обяд, ами и прекарваш още 3-4 часа в леглото. Телевизор, кафета, закуска (всъщност късен обяд), преглед на печата... Я, то станало време за следобедно похапване. И всъщност закога ли да ставаш, като са останали още някакви си два часа до вечерята, а си още по пижама?!

3. Гоститата
То бива социален живот, бива, обаче... Май не е много добре да заседнеш на мекички при мама към 11. После, от приказка на приказка, да смениш чашата кафе с такава вино. А мекиците със супа, пиле с картофи и т. н.? И някъде към десерта да си погледнеш часовника и да се плеснеш по челото: "Боже, колко часа е станало, а тепърва имам още две гостита днес. Напред към следващата маса!"

4. Миниекскурзиите
Не е никак зле да си организираш кратка уикенд визита на непознато място с приятели или с половинката. Но ако отидете дотам, слезете от колата, направите три крачки до местната кръчма - където преядете, - и после три крачки обратно до колата... Защо не си останете на позната територия и просто не прескочите до най-близкото заведение? Крайният ефект ще е същият, без да биете излишно път и да хабите време и нерви за уговорки и пари за бензин.

5. Интернет забавата
Понеже през седмицата не може да се докопаш до компютъра за неангажиращи занимания (просто не остава време да се занимаваш с глупости), сега е моментът да наваксаш. И се окопаваш - я в нивото на любимата игра, което се опитваш да прехвърлиш от месец насам, я в чат с приятели и познати, за които все не е оставало време и които най-сетне трябва да разпиташ за всяка подробност от живота им в последните 2-3 седмици... Към 18 ставаш зомбирана, гладна като вълк, с изтръпнал гръбнак и очи-игленик. Май положението е по-зле дори от работните дни?


Виж ощеНово в Cosmo