Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж 10-те неща, които да не правиш през 2016!

 

Оценка: (5/5)

 
 

Ние от Cosmo се отнасяме по същия начин към новогодишните решения както и към правилата – някои просто са създадени да бъдат нарушени.

Виж 10-те неща, които да не правиш през 2016!

Ето десет решения, които няма нужда да се появяват в списъка на нито едно Cosmo момиче през 2016-а.

10 решения, които да не взимаш в началото на годината!

1. Да напуснеш работа и търпеливо да изчакаш мечтана възможност за кариерата ти да се появи от само себе си.

Забрави за решението си, запали колата и разпусни на някоя близка дестинация. Успокой желанието си за промяна, като усвоиш ново умение – запиши се на курс по бойно изкуство или научи нов език.

2. Да свалиш пет килограма.

Горещите знаменитости като Джесика Бийл, Бийонсе и Ким Кардашиян са живото доказателство, че кльощавите мацки не са на мода и всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава извивки.

3. Най-накрая да спечелиш отново бившия си приятел.

Продължи напред. Даваме ти официално разрешение да потърсиш помощ от терапевт, ако положението е сериозно.

Наздраве за правилните решения през 2016!!!
Наздраве за правилните решения през 2016!!!

4. Да правиш покупките си само според последните модни тенденции.

Няма нищо лошо да робуваш на модата, но опитай да робуваш на по-евтините модерни парцалки, за да не се налага да отслабнеш принудително заради скъпите си вкусове. Освен това неписаните модни правила сочат, че не всичко, което се носи през този сезон, е перфектно попадение за твоята фигура.

5. Да промениш твоя човек.

Докато някои малки доизкусурявания в поведението на гаджето ти са си съвсем в реда на нещата (не всички мъже притежават невероятни способности в целувките по рождение, но пък има как да се усъвършенстват!), ако думата „проект“ би могла да опише приятеля ти, по-добре да се завърнеш към реалността. 

6. Да утроиш броя на приятелите си във Facebook.

Колкото по-малко време прекарваш в закачки с дале-е-ечни познати, които не си виждала от години, толкова повече време ще имаш, за да го прекараш с хората, които наистина цениш и уважаваш.

7. Да откажеш калоричната храна. Ако елиминираш всяко вкусно изкушение от менюто си (шоколада например, м-м-м), най-вероятно единственото, което ще постигнеш е да се натъпчеш здравата, когато започнеш да освирепяваш за сладкиши. Това от своя страна ще доведе до ужасни угризения още преди края на януари...

8. Да гледаш много по-малко телевизия.

Релаксът и разсейването от стреса за малко пред добрия стар телевизор, дори да е всяка вечер, е напълно безвредно.

9. Да спестяваш повече.

Да си го кажем направо: на фона на настоящото икономическо положение, ни се налага да сме щастливи от факта, че успяваме да поемем наема, сметките и някоя и друга глезотийка.

10. Да не увеличаваш прекалено много бройката си.

В редовния и разнообразен сексуален живот няма нищо лошо или грешно, в случай че не пропускаш контрацепцията.


Виж ощеНово в Cosmo