Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоите 10 смъртни гряха, когато живеете заедно

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

1. По стар навик се размотаваш из къщи цяла събота в онази провиснала пижама, която си пазиш от 10-ти клас.

2. Каниш всичките си приятелки на кино-вечер у вас, точно когато половинката ти е организирал финала по белот с тайфата.

3.Представяш гаджето на всичките си готини приятели-мъже като твоя нов „съквартирант“.

4. Позволяваш му да използва луксозните ти продукти за баня. След като веднъж установи разликата между обикновения тоалетен сапун и почистващото масло за тяло с екстракт от папая, гаджето ти ще се пристрасти... и ще стане друг човек!

5. Решаваш, че след като сте си достатъчно близки, за да съжителствате под един покрив, значи сте достатъчно близки и да пишкате на отворена врата.

6. Чистиш, когато него го няма. Ако не те вижда как разтребваш, твоят човек като нищо ще приеме, че горските елфи са свършили мръсната работа и през ум няма да му мине някога и той го направи. В случай, че изобщо забележи разликата, разбира се.... .

7. Най-после е приключил с ремонта на онази стаичка, която си е заплюл за импровизиран му „кабинет“ - свещената обител на компютъра и цялата техника, която е събирал от ранно детство. В този момент нахълтваш вътре и възкликваш „О, това сигурно ще е стаята на бебето!“

8. Бъбриш сладко три часа по телефона с приятелка точно, когато той се опитва да гледа Формула
9. Стискаш си черните точки пред огледалото в негово присъствие, след което се разхождаш наоколо с успокояваща маска на лицето в отровно зелен цвят. Всъщност цветът е без значение. Разбери, той НЕ трябва да е прекалено наясно с козметичната система.

10. Гордо окачваш в общото ви гнездо всичките си плакати и любими фотографии на мускулести мъже, които преди това висяха в твоята стая.


Виж ощеНово в Cosmo