Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Постъпки, за които всички момичета съжаляват

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да-а, знам, че все пак ще ГО направиш. Защото и самата аз съм постъпвала така. 

Постъпки, за които всички момичета съжаляват

Затова смятай, че този текст е написан от сълзите ми. Затова те моля: не прави така! Въпреки че знам, че най-вероятно вече си го правила.

Мислила си „Трябва да му дам шанс”

Мислила си: „Е, може би, ще зарастне”. А може би даже си си мислила „Нищо, че е магаре, но е красив!”. И вместо незабавно да се разделиш с гореспоменатото магаре, си продължила да излизаш с него. А след това ти е било ужасно тъжно за безцелно пропиляните години.

Хороскоп на мъжките изневери

Боядисвала си косата си вкъщи

Ох, дали розовото е твоят цвят?
Ох, дали розовото е твоят цвят?

Питаш се: какво толкова сложно има! Какво толкова – разбъркваш и мажеш! Като цяло – да. Особено ако се боядисваш в радикално черен цвят: в този случай ще ти се наложи само да си изравниш скалпа с пила и можеш да излизаш пред хората (не, със сапун и скраб черната боя от челото ти няма да се измие, имай го предвид). Ами ако се опиташ да изобразиш на главата си нещо по-интересно, то ще ти се наложи да се обръснеш нула номер. Е, добре: ще ти се наложи да си направиш тюрбан на главата от покривалото на леглото, да изчакаш да се мръкне и, тичайки на прибежки, да се добереш до най-близкия фризьорски салон. А там да паднеш на прага и жално да измрънкаш: „Моля ви, спасете ме...”

►►► Виж тук как да избереш правилния цвят боя за коса!

Симулирала си оргазъм

О, да! Оо-о-о-о, да-а-а-а, скъпи... Извинявай, увлякох се. Та така, всяка жена дори и веднъж в живота си е симулирала оргазъм, и всяка е съжалявала за това. От това правило няма изключения, затова просто никога не прави така. Ако талантливо изпълниш актьорската игра пред момче „за една нощ”, после ще ти е много противно. А ако симулираш оргазъм, докато си в леглото със собствения си приятел – това е автогол. С упоритост, достойна за” най-добър” пример.

Напивала си се и си звъняла на бившия

При това мога само да направя тъжна физиономия и съчувствено да си замълча.

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти

Напълнявала си

Пълняла си не заради болест. И не защото си била под сериозен стрес и си се опитвала да го излекуваш с храна. И не защото си забременяла, например. А заради тортичките. Шоколадчетата. Бухтичките. Биричката. Всичко е толкова вкусно, ом-ном-ном! А след това прекрасният ти задник спира да се побира в панталоните. Внезапно! От какво може да е това, а?

►►► Виж тук какви са невероятните преимущества на въглехидратната диета!

Рязала си си бретона

Бретонът е личен женски Уроборос, змей, ядящ опашката си, хтонично чудовище, което никога не умира. Отрязала си го – трябва да расте. Оставила си го да расте – трябва да го отрежеш. Тази приказка няма край, защото и така, и иначе е едно и също: „Боже, какво направих?!”

Направила си си татуировка

Мацките с татута са супер секси... но само на снимка. Трябва да си супер сигурна в себе си и стила си, за да изрисуваш тялото си завинаги.
Мацките с татута са супер секси... но само на снимка. Трябва да си супер сигурна в себе си и стила си, за да изрисуваш тялото си завинаги.

БОЖЕ, КАКВО НАПРАВИХ?!

Давала си назаем голяма сума пари на добра приятелка

Всички знаят, че най-добрият начин да загубиш приятел е да му дадеш пари. Ключовата дума е „давам”. После ти се иска да върнеш и на роднините, а е неудобно да я подсетиш. И всичко. Край на приятелството. Но и не можеш да откажеш, нали ти е добра приятелка! Изходът е един – подари ѝ парите. Между другото, не е нужно да ѝ го казваш. Просто ѝ дай точно толкова, колкото си готова да дадеш безвъзмездно. И забрави. Ако ги върне – ще се зарадваш. Ако не ги върне – няма да се разстроиш. И най-важното – ще запазиш приятелството си. Няма друг вариант.

Изяла си 2 килограма кисели краставички за една нощ

На сутринта си подпухнала като козунак – тази ситуация е позната на всяко момиче. Вчера беше вкусно, а сега дойде часът за разплата. И най-обидното е че няма какво да направиш. Можеш да си слагаш лед на физиономията, да пиеш вредни лекарства, изхвърлящи течностите, но все пак няма да успееш да премахнеш всички отоци. Във всеки случай ще си помислят, че снощи си се напила. Затова просто никога не отваряй буркан краставички, когато си сама – кани си приятелки. На сутринта така и така ще станеш подпухнала, но пък няма да е обидно: ми да, напих се! И какво? Имаш право!

Купувала си си обувки, с които очевидно не бива да ходиш

Дори професионалните модели се спъват, когато носят неудобни обувки.
Дори професионалните модели се спъват, когато носят неудобни обувки.

И съвсем не за това да седиш хубаво в тях, а да ходиш. Точно с крака, да. Не искам да те разочаровам, но мантрата „Ще се поотпуснат” няма да проработи. Няма да помогнат нито мокрите вестници, нито шоковото замразяване, нито уредът за разтягане на обувки, нито прочие шамански танци с тъпани. Ако излезеш с тези обувки извън границата на апартамента ти, то веднага ще се почувстваш като Русалка, която е ходила боса по остри ножове. Това боли. А и също така ще се почувстваш като пълна глупачка. А това боли още повече.

Разказвала си подробности от личния си живот на майка си

Мамма, мия! Разбира се, че знам, че почтената ти майка е съвременна жена: умна, всичко разбира и ти е най-добра приятелка. И защо да скриваш нещо от мама? Мама е най-близкият човек! Тя всичко ще разбере и задължително ще даде мъдър съвет. Вече ѝ звъниш, за да обсъдиш с нея нещо много важно? Спри се, после ще съжаляваш за това! Ох, колко ще съжаляваш! Защото мама, разбира се, никога на никого и за нищо на света няма да разкаже за това. Само на един човек. Само на най-близкия. На майка си. И след това няма измъкване: можеш да се криеш под леглото, можеш да заминеш за Австралия, можеш да си смениш самоличността – баба ти ще те намери навсякъде. И ще те научи как да живееш правилно.

Казвала си „Еми, тръгвай си”!

Той такъв „Може, ако искаш, да си тръгна?” и ти „ Да! Заминавай! Махай се от живота ми, гнусен негодник! Обирай си крушите и айде! Между нас всичко свърши!”

И след това, естествено, представяш си как осъзнава, че е сгрешил. И се връща с роза между зъбите и с пръстен във вътрешния джоб на сакото. И наистина ще се върне. Но след това. И не при теб. Епик фейл, да.


Виж ощеНово в Cosmo