Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 неща, които не трябва да споделяш с него веднага

Амалия Паунова
 

Оценка: (0/5)

Всички знаем каква е тръпката от ново гадне и как ти се иска нон-стоп да се гушкаш в него и да му признаеш и най-скритите си мисли, но имай предвид че, това не винаги е най-добрата стратегия.

8 неща, които не трябва да споделяш с него веднага

Ето няколко неща, които е по-добре да не споделяш, за да не съжаляваш после.

1. Секси снимки през MMS.

Това е нещо, което е по-добре да избягваш в началото на връзката.

Особено ако не знаеш кой има достъп до телефона му на работа, например. Или пък ако мислиш, че може да е достатъчно жалък да ги покаже и да им се хилят, като излезе с момчетата. Или е толкова незрял, че да ги пусне публично, ако се изпокарате или скъсате. Какво е решението? - Пращай му секси SMS-и. 
2. Секси снимки на двама ви

Това е още едно нещо, което не трябва да правиш в първата фаза на връзката (колко продължава тя, зависи от отношенията ви).

Ако си нащракате палави снимки за кеф, после ги изтрий. По-важното е да се увериш, че и той ги е изтрил.
3. Секс клипове

Не се препоръчва да ги снимаш с някой, с когото тъкмо си започнала да ходиш, колкото и „невероятна“ да ви е връзката, и независимо дали сте си обещали да изживеете живота си заедно.

Ами ако скъсате и той пусне клиповете в социалните мрежи, например? Нали не искаш репутацията и връзките ти да отидат по дяволите?

4. Пароли

Целта на паролата е секретността.

Вие може и да си изкарвате чудесно, но не забравяй, че паролите за имейла и социалните мрежи може да отворят Кутията на Пандора. Всички имаме минало и не всеки си е направил труда да изтрие спомените от него.

5. Телефонна любов

Да не би приятелят ти да е от онези ревниви обсебващи типове, които ти проверява телефона за съобщения и история на обажданията?

Като за начало, сама си си виновна. Изобщо не трябваше да му позволяваш да започва. Ако и ти проверяваш неговия – срамота! Май трябва да поработите върху взаимното доверие.
6. Компютърни драми

Има причина да се нарича „персонален компютър“ - персонален е.

Хич и не искаш той да попадне на някои не много приятни документи и снимки от миналото ти. Може да си ги запазила от носталгия, глупост или чиста проба мързел, но той най-вероятно няма да разбере причините.

7. Банкова информация

Помисли си добре, преди да му дадеш номера на банковата сметка и пинкода на банковата си карта в началото на връзката ви.

Трябва да достигнете до определена фаза в отношенията си, преди да решите, че си имате пълно доверие.
8. Тайните на фамилията

Тайните са си тайни – ясно е защо.

Изобщо не е нужно да размахваш пред него кирливите ризи на близките си роднини и да вадиш от килера скелетите на родАта.

9. Парите

Значи съвсем наскоро си купи онези великолепни червени Jimmy Choo чепици с тънки токчета и в бюджета ти зейна дефицит?

Хубаво е да кажеш на партньора си за покупката, за да си спестиш усещането за вина, че похарчи по-голямата част от заплатата.
Що се отнася до изневярата, съветвам те да кажеш на партньора си направо. Ако не му/й кажеш веднага, може да се почувстваш виновна и да се разделите с лоши чувства.


Виж ощеНово в Cosmo