Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво да не му казваш по време на секс

 

Оценка: (0/5)

 

Говоренето по
време на секс
не е много, но
все пак прочети
какво не трябва
да казваш на
партньора си
под завивките

Какво да не му казваш по време на секс

Свърши ли
Няма добра причина, за да кажеш това по време на секс. Той ще го приеме все едно ти е скучно, и искаш по-бързо да приключи, или като знак, че не ти пука за него, и дори не знаеш какво точно става в леглото в момента. Подобна реплика от твоя страна показва тотална липса на заинтересованост, а може да се възприеме и като неопитност.

Размерът няма значение
По принцип е така, освен ако не е твърде голям, и изпитваш болка, или пък е толкова малък, че не го усещаш. Кажеш ли такова нещо, той ще реши, че не те задоволява, и затова коментираш размера на пениса му.

Толкова е сладък
Никой мъж не иска да наричаш „сладък” пениса му. Направо го кастрираш с тази реплика.

Ти вече свърши?
Това е повод за дискусия, само ако се случва непрекъснато. В противен случай, дори сексът да ти се е сторил прекалено кратък, покажи на партньора си как да те задоволи по друг начин. Стресираш ли го, и следващите пъти няма да са по-успешни.

Бившият ми го правеше...
Забранено е да споменаваш бившите в леглото., дори и за да обясниш колко ти е било хубаво в някоя поза например.  „Би било страхотно ако направиш... (добави желанието си)” ще свърши по-добра работа.

Никога не си ме довеждал до оргазъм
Може и да не е толкова опитен, колкото ти се иска, но би могла да му покажеш какво ти харесва, и той със сигурност ще се научи как да ти доставя удоволствие.

Предпочитам вибратора си
Секс-играчката не може да те целува и прегръща. Ако искаш, използвай я в леглото заедно с партньора си, но не му казвай, че предпочиташ вибратора си пред него. Положи малко усилия да достигнеш до оргазъм с мъжа в леглото ти, а вибраторът така или иначе ще си стои в чекмеджето, и когато си сама, ще можеш да се възползваш от него.

Оу, не бих опитала такова нещо
Може да се случи партньорът ти да поиска нещо в секса, което за теб не е приемливо. Откажи му, но не бъди груба, защото така той ще спре да ти предлага нови неща, и може да изпуснеш доста приятни секс-удоволствия.

Махни се от мен, не мога сега
Дори да си много уморена, едно „Изтощена съм. Искаш ли да го оставим за сутринта. Нямам търпение да те събудя с приятна изненада” е в пъти по-добро от грубото „Махни се от мен”. Ако пък никога не успяваш да си спазиш и обещанието за сутринта, е време да пренаредиш графика си, и да предвидиш време и за секс с партньора ти.

Обичаш ли ме
Ако си с нов мъж, ще го стреснеш, поставяйки го в такава неловка ситуация – ако те обича, може да му е твърде рано да ти го каже, а ако не те обича – ще те излъже, или ще те разочарова. В постоянната връзка също не е добре да притискаш така партньора си. Иска ли да ти го каже, ще намери кога и как.


Виж ощеНово в Cosmo