Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 типа мъже, с които не трябва да имаш нищо общо

 

Оценка: (4/5)

 
 

Може би тази статия ще разруши надеждите ти за любовен романс с новият тип, с който си се запознала...

6 типа мъже, с които не трябва да имаш нищо общо

Но повярвай ни – един ден, след като нищо не се е получило с него, ще ни кажеш „Благодаря''!

Тип № 1: Обикновеният сексист

Възможно е мъжът да не прави шумни женомразки изказвания, но по един или по друг начин да демонстрира полова дискриминация.

Ако след всяка втора негова дума чуваш вметки от сорта на: „стойте настрана от нея – в цикъл е” или, например, „жена зад волана е като луд с картечница”, не очаквай нищо хубаво. Обикновено тези примитивни сексисти по всякакъв начин се опитват да подчертаят превъзходството на мъжете над жените. Даже се отнасят към нежния пол без заслуженото уважение. Какво можеш да кажеш в такъв случай? Бягай колкото ти сили държат!

Тип № 2: Диетологът

Не само че ти забранява да си поръчваш десерт, но на всичкото отгоре и се смее, ако си облечеш нещо неподходящо, според него, за твоята не съвсем перфектна фигура.

На теб пък ти се хапва пица с повече кашкавал или, например, бургер с патешко? Вземи си и го изяш, като не позволявай на „личния си диетолог” да ти внушава чувство за вина. Нима връзката предполага постоянно набиване на комплекси от човека, чиито параметри и физически характеристики са също далеч от тези на Крис Хемсуърт? Ти си таква, каквато си – със своите плюсове и недостатъци. Ако не те харесва достатъчно и се опитва отчаяно да те превърне в Мис Перфектно тяло, по-добре да си потърси късмета някъде другаде.

Тип № 3: Железният човек

Не, няма да си говорим за Робърт Дауни младши, извини ни.

Става дума за мъжа, който забравя за рождения ти ден, не идва на срещите и даже не си прави труда да измисли сносно оправдание.

6 типа мъже, с които не трябва да имаш нищо общо

Апатията му и липсата на емоции по повод първата ви годишнина трябва сериозно да ти отвори очите. Нищо чудно такава да е реакцията му и при раждането на първото ви хипотетично дете.

Тип № 4: Пиявицата

Изведнъж, без да забелязваш, си започнала да приемаш неговите проблеми за ваши общи.

При това преди си решавала своите съвсем сама. Той ти иска морална или финансова помощ без ни най-малко да се притеснява, защото след раздялата с бившата все още не може да дойде на себе си. Понякога се убеждаваш, че се дършиж с него не като гадже, а като майка или психотерапевт. Посъветвай го да се обърне или към първата, или към втория. Точка.

Тип № 5: Патологическият ревнивец

Ако не прекарвате вечерта заедно, то той звъни няколко пъти, за да се убеди, че не си го излъгала.

Иска да разбере, че се намираш на мястото, където предварително си му казала, и със същите хора. Между другото, нищо чудно и да дойде, за да провери дали няма случайно някой конкурент в компанията ви. Приготви се винаги и за всичко да се оправдаваш – ревнивите обидени тиради са любимо занимание на този тип мъж.
Тип № 6: Емоционалният тиранин

Тези деца не подкрепят приятелите си в трудните моменти – за тях това е отличен повод още по-силно да ги наранят или натъжат. Най-често (и за щастие), не стига до физическо насилие, но пък психологически се надсмива над теб по всевъзможни начини. Писнало ти е да преглъщаш горчивите си сълзи? Забрави за ролята на жертва и си вземи сбогом със задника.


Виж ощеНово в Cosmo