Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

20 неща, с които можеш да се гордееш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вгледай се в собствените си постижения.

20 неща, с които можеш да се гордееш

Със сигурност стената ти във Фейсбук прелива от селфита с годежни пръстени, снимки от мечтаните екскурзии на приятелите ти и статуси за нови професионални постижения.  Чувстваш се все едно няма какво да отпразнуваш? Глупости! Не всички постижения в живота са мащабни. Предлагаме ти няколко дреболии, с които можеш да се перчиш. 

20 приключения, които трябва да изживееш

Да отрежеш косата си
Най-накрая си се отказала от въздългата си грива и си хванала ножицата. Да, паднаха няколко сълзи заедно с падащата ти на пода красива коса – но пък когато видя в огледалото страхотните си летни къси вълнисти кичури, разбра, че всичко си струваше. 

Да сготвиш прекрасна вечеря 
Почти се ядоса, когато видя как всички се изненадаха, че ще си способна да сготвиш нещо адски вкусно – докато недоверието им не се превърна във водопад от похвали. 

Изгорената ти ръка и брашното по кухненския под бяха само малка част от необходимата жертва.
Изгорената ти ръка и брашното по кухненския под бяха само малка част от необходимата жертва.

Да поискаш повишение
Беше нервна, че трябваше да попиташ, но пък беше убедена, че си струва да го направиш. И усилената работа ти се отплати. Буквално.  

►►►ВИЖ ТУК: Как да накараш шефа ти да те хареса!

Да започнеш блог
Канеше се да го направиш от месеци, но накрая наистина се взе в ръце и го започна. Разбира се, засега пишеш там само два пъти седмично и лайковете ти от Фейсбук са по-малко от 20. Но пък е толкова вълнуващо да имаш мнение, за което имаш трибуна, че няма значение колко публика събираш.  

Да вечеряш сама навън
Не ти се готвеше, всичките ти приятелки бяха заети, а последният тип, с когото си чати в WhatsApp, отговаряше с „хе-хе“ на всичко, което казваш… затова излезе да хапнеш сама. Първоначално ти беше малко странно, но след това усети, че е страхотно да можеш да се насладиш на собствената си компания. 

Да се изнесеш
Трудно е да си току-що назначена на стартова заплата. Вече си мислеше, че никога няма да можеш да си позволиш собствена квартира. Но ето че най-накрая се случи и усещането, че животът ти зависи само от теб е незаменимо. 

Да замениш картофения чипс с чипс от зеле
Добре де, направи го само веднъж и ти излезе солено. И се закле никога повече да не го правиш. Но все пак си била склонна да опиташ нещо здравословно, а това не бива да остава незабелязано, нали?!

10 задължителни храни за твоята кухня

Да помогнеш на непознат
Има нещо много специално в това да направиш нещо мило за непознат, без да очакваш нищо в замяна. Дори и този малък жест – комплимент, предложение за помощ или дребна сума – да не ти е струвал много, си наясно, че си оправила деня на някой друг. 

Да накараш бебе да се усмихне 
Не си готова още да си имаш свои деца, но да погледнеш бебе и да го накараш да ти се усмихне е едно от най-прекрасните усещания. И освен това най-накрая се разделяш с всички съмнения, че имаш непрекъснато сърдита физиономия. 

Да се сдобиеш със 7 нови приятели само с 1 туит
Най-накрая остроумието ти намери признание. И заваляха непознати, които ти показаха одобрението си. 

►►►Как се създава страхотно женско приятелство

Да отвърнеш на уличния грубиян
Знаеш, че когато някой ти подмята похотливи закачки на улицата, той не очаква реакция от теб. Но ти направи точно обратното. Чувстваш се супер уверена, че го постави на мястото му.

Да си купиш нещото, за което си спестявала
Чувството на удовлетвореност, когато най-накрая си купиш нещото, за което си спестявала месеци наред, е страхотно. Беше свила разходите, добросъвестно отделяше парите всеки месец и най-накрая си го купи. Браво на теб!

Да посетиш ново място
Ежедневието така ни повлича понякога, че забравяме да откриваме нови неща. Но ти не допусна това да се случи. Остави си време да се насладиш на ново място, било то и градината в задния ти двор. 

Топ 25 на карибските плажове

Да прекратиш лоша връзка…
Успя да се измъкнеш, преди да стане твърде късно и без значение какво си мислят всички, хич не ти беше лесно. Да продължиш напред беше трудно, а липсата на този човек в живота ти – двойно повече. Но ти беше наясно, че заслужаваш повече и се довери да инстинкта си.   

…И да започнеш страхотна нова 
Най-добрата ти приятелка наскоро се ожени за гаджето си от гимназията. Е, и? Ти пък тъкмо откри онзи, който може да се окаже твоят човек. Част от вълнението е да не знаеш как ще свърши, но да си готова да поемеш по пътя. 

►►►Най-добрите любовници според зодията

Да възобновиш приятелство

Понякога се случва да се отдалечим от някогашните си най-близки дружки. Но не и ти! Точно затова се обади на някоя от тях, с която не се бяхте виждали отдавна и сега сте още по-близки дори от преди!

Възобнови връзката с най-яките си приятелки, с коитон не си се чувала отдавна
Възобнови връзката с най-яките си приятелки, с коитон не си се чувала отдавна

Да си измиеш чиниите веднага щом станеш от масата
Знаеш как става: готвиш ли готвиш и оставяш чиниите за утре или може би за неделя. Не, понеделник, със сигурност ще ги измиеш в понеделник. Е, напоследък ги миеш всяка вечер. Ти си жената-чудо сред домакините!

Да не използваш асансьора в офиса
Защото не винаги избираш по-лесния изход. А този пети етаж си е предизвикателство!

Звезди, спечелили битката с килограмите по удивителен начин

Да започнеш нов фитнес режим
Вместо да си мечтаеш за издръжливостта на Кайла Итсинес, ти работиш за това. Да работиш здраво за ново тяло не е лесно – не е лесно и да се придържаш към програмата – но все пак си започнала. Освен това е нещо повече от онова, което прави вчера.  

Да се върнеш в TINDER след края на дълга връзка
Мислеше си, че ще си лежиш на дивана с пица и текила до края на дните си, но се оказа, че грешиш. Проля водопади от сълзи, но накрая успя да попаднеш на страхотен сладур.


Виж ощеНово в Cosmo