Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

14 стъпки да бъдеш независима жена

 

Оценка: (0/5)

 
 

Направи тези неща. Това е статистиката.

14 стъпки да бъдеш независима жена

В този ден, на тази възраст трябва да се гордееш, че можеш да бъдеш независима жена.

14 стъпки да бъдеш независима жена

На първо място е тотална заблуда да мислиш, че се налага да разчиташ на мъжете по какъвто и да е начин или под каквато и да е форма. Това не е умен план за живота ти.

Има толкова много неща, които може да правиш сама, независимо дали става въпрос за работа, забавления, пътувания... Помисли за тези 14 неща, които всяка независима жена прави като за списък със задачи!

Виж каква супер сила притежаваш според зодията си в галерията долу:

Хороскоп на женските супер сили

1. Приеми факта, че не се нуждаеш от мъж

Мисли на първо място за себе си. Ако се появи някой достоен, който отговаря на изискванията ти, значи е извадил късмет.

2. Пътувай сама

Всяка жена трябва да пътува сама в определен момент от живота си. Това е най-добрата възможност да останеш насаме със себе си, да се опознаеш и да излезеш извън онази проклета зона на комфорт! И, естесттвено, да правиш каквото си поискаш!

3. Купи си цветя

Не живеем в приказките, за съжаление! В реалния живот ти си тази, която трябва на първо място да се отнася с любов и уважение към себе си, заслужаваш го!

4. Отиди на вечеря или кино сама

Купи билети за всичко, което искаш да видиш, няма с кой да спориш за това. Също така трябва да превъзмогнеш неудобството да стоиш сама в ресторант. Просто вземи книга, наслаждавай се на храната и на собствената си компания!

►►►Разбери кои са твоите две най-важни качества

5. Помогни на друга жена

Трябва да се поддържаме и да си помагаме, нали? 

6. Никога не давай на предателя втори шанс

Чао, чао, момче!

7. Винаги се възползвай от шанса да учиш нови неща

Уроци по френски, кулинарен курс, йога клас...избягвай ограниченията и никога не се страхувай от предизвикателствата. По добре да съжаляваш за неща, които си опитала и си се провалила, отколкото за неща, които никога не си имала смелостта да пробваш!

Виж какви са тайните за успех на всяка зодия в галерията долу:

Тайните на успеха за всяка зодия

8. Бъди уверена в решенията, които взимаш

Бъди уверена в това, което мислиш, че е правилно и (побързай!) следвай сърцето си. Разбира се, да слушаш съветите на хора, на които имаш доверие, е умен ход, но не забравяй да следваш интуицията си и вътрешния глас. Те са по-умни от теб.

9. Никога не чакай мъжът да се обади или пише пръв

Научен факт: колкото повече гледаш в телефона си, толкова по-малко вероятно е това да се случи. Срещите са неизбежно минно поле, не знаеш точно какъв е правилния ход. Така че не губи дните си, а действай. Ако отговори, супер. Ако не, може би е идиот.

10. Спри да се притесняваш какво мислят другите хора за теб

Не действай според очакванията на останалите, ти знаеш най-добре какво искаш.

11. Определи целите си в кариерата и не спирай да действаш

Няма да сднем и да ти кажем, че ще постигнеш всяко нещо от списъка си с мечтания живот. Разбира се, ще се радваме, ако стане, но не бива да се отчайваш, ако нещо не се получи веднага. Целите са цели, защото не са лесни за постигане.Но това не означава, че трябва да се откажеш да се бориш за тях. 

12. Защо да не си останеш вкъщи, когато не ти се излиза в петък вечер?

Най-вероятно това няма да е нощта, в която ще срещнеш г-н Правилния, така че паркирай дупето си на дивана и се наслади на собствената си компания. Нищо, че е петък или събота вечер. 

13. Работи здраво, за да постигнеш целите си

На думи нищо не се получава, трябва да дадеш максимума от себе си, за да постигнеш това, което искаш.

14. Вярвай в себе си

Ако не вярваш в себе си, защо някой друг трябва да повярва в теб? Клише, но е истина. Но кои сме ние, за да оспорваме мъдрата мисъл на Кло кардашиян?


Виж ощеНово в Cosmo