Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че той е твоята сродна душа

Мария Павлова
 

Оценка: (4/5)

Сродна душа не значи гадже, а някой като теб самата. Това е човек, който се интересува от същите нещата, които те вълнуват и няма да е пресилено да го определим като твоето друго "Аз".

10 знака, че той е твоята сродна душа

Прочети от 1 до 10 и ако поне 5 се отнасят за теб, значи си намерила правилния човек за теб!

 

1. Не е гей въпреки това има силно развита интуиция. Хммм, знае ли човек...)


2. Запознахте се, докато и двамата точно посягахте към диетичния шоколад в супермаркета.


3. Мобилният му телефон звъни със Сватбения марш.


4. След като баща ти разби на пух и прах политическите му възгледи, майка ти му предложи около 20-ина пъти от свинското със зеле (при положение, че е вегетарианец), а 5-годишната ти племенница се опита да си играе с него на „конче“, той заяви: „Прекарвам си страхотно!“ (и не звучеше саркастично)


5. Когато го питаш какво мисли за приятелката ти Кремена – стриптизьорка/мозъчен хирург с мерки 90-60-90, той ти отговаря с въпроса „А тя коя беше всъщност?“


6. Ти продаде часовника си, наследство от прабаба ти, за да му купиш нов монитор, а той продаде лаптопа си, за да ти подари златното бужи, за което отдавна мечтаеше.


7. Постигнали сте пълно съгласие по всички важни философски въпроси: шоколадов или ванилов сладолед, еспресо или нес кафе, O. C – Кварталът на богатите или Малкълм.

8. Случайно намираш старо списание, в което навремето си набелязала качествата на идеалния мъж според теб и откриваш, че съвпадат на 100% с твоя човек.

9. Той е твърд последовател на равноправието: ако ти сготвиш, той мие чиниите. Е, невинаги... По някой път той готви, и той мие чиниите.

10. Астроложката ти те убеди в това.


Виж ощеНово в Cosmo