Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че той е патологично ревнив

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Любовта кара всички ни да вършим странни, смахнати неща и понякога съвсем да губим контрол над себе си... но не чак толкова!

10 знака, че той е патологично ревнив
10 знака, че той е патологично ревнив


1. След като мило ти е предложил да станете на една сметка и да ти плаща част от телефона осъзнаваш, че всичко това е за да ти следи изходящите разговори.

2. Не понася да споменаваш името на Джерард Бътлър или който там е мъжът, с когото би му изневерила веднага, дори и в негово присъствие. Дори ти забранява да гледаш филми с него.

3. Не ти разрешава да излизаш с приятелките си, защото от едно гледане на Сексът и градът е разбрал, че жените си говорят освен за всичко останало и за мъже.

4. Сервитьор ти се усмихва – така е, като си с такова деколте, другият път внимавай как се обличаш. Сложила си си грим – майка му никога не е правила така, а е чудесна готвачка и така до безкрай...

5. Не ти разрешава да ходиш на офис партита и тийм билдинги с репликата “Знам ги аз какво се прави на такива места” (което трябва да означава “Секс, много секс”).

6. Ако си на кафе, той “случайно” се обажда, за да те провери, а после се оказва че още по-случайно е наоколо и съвсем случайно му се хапва нещо.

7. Когато споменеш с добро някое мъжко име, започват натякванията и откровените намеци, че нещо се случва помежду теб и него.

8. Кара те да имате общ Skype и да знае паролите за пощите ти “в случай че се наложи”. Какво да се наложи, не става ясно.

9. За него идеалната жена е бременна, боса и прави шопска салата в кухнята.

10. Чака те вкъщи с хронометър в ръка, очаквайки ти да финишираш в определеното от него време за прибиране от работа. Това не е смешно обаче – препоръчваме ти да бягаш – в посока обратна от него.


Виж ощеНово в Cosmo