Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че сте щастливи като в рая

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

1. След като през целия уикенд не слезе от метлата и методично късаше нервите на твоя човек за щяло и нещяло (ехо, май някой го е хванал ПМС-ът), той най-накрая реши да изчезне временно от хоризонта, но не и преди да ти донесе едно DVD и бурканче течен шоколад.

2. Той е Клайв Оуен.

3. Той наистина обича твоята болонка (барабар с целия й набор от панделки и с космите, които редовно оставя по панталона му).

4. Убеждава те, че пилето по пекински, което си му сготвила, е великолепно, въпреки че по време на вечерята очите му нонстоп сълзят, а после прекарва остатъка от вечерта в леглото, превит надве в поза “зародиш”, като обвинява за това обяда си.

5. Карате се, само за да си покачите нивото на адреналина. А най-много обичате момента на сдобряването после, обикновено придружен от секс.

6. Когато се срещнахте за пръв път, той не погледна дори крадешком към твоята русокоса, дългокрака и ужасно секси приятелка, която влудява всички мъже.

7. Девизът му в живота е: “Тя преди всичко!”.

8. Измил е тоалетната с луксозния ти сапун за тяло и е изхвърлил любимата ти мрежеста гъба за баня, понеже му се е видяла пораздърпана, но единственото, което ти минава през ума, е: “О, просто се е опитал да почисти вкъщи.”

9. Ти нямаш нищо против Шампионската лига, а той дори харесва Отчаяни съпруги.

10. Живеете си щастливо само двамата в тази огромна, плодородна градина, където има всичко, което ви е необходимо. Единственото условие е да не ядете онази ябълка...


Виж ощеНово в Cosmo