Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че прекаляваш с Facebook

 

Оценка: (4/5)

А дали не е наложително да минеш офлайн за известен период от време? Да, ако...

10 знака, че прекаляваш с Facebook


1. Първата ти реакция като видиш някоя снимка е да прецениш дали става за снимка на профил.

2.Последният ти статус е в стил “чудя се какво да напиша”.

3. Къде си знаят всичките ти приятели във FB, но не и майка ти.

4. Имаш повече от 700 приятели. От тях познаваш наистина не повече от 70.

5. Преди да си се изкъпала от последната екскурзия вече си качила снимките от пътуването, тагнала си хората и вече отговаряш на първите коментари.

6. Не можеш да започнеш деня си преди да си включила компютъра – иначе кравите ти ще умрат, картофите ще засъхнат, а рибките в аквариума ще обърнат коремите.

7. Следиш не само какво правят бившите ти гаджета (това е разбираемо), но и бившите гаджета на бившите ти гаджета (което вече не е).

8. Днес си ъпдейтна статуса вече пет пъти и пусна 10 линка. И писа коментари.

9. Присъединила си се към повече от 100 fb групи, сред които Излизам само с луди, Мога ли да намеря повече от 100.000 души, които са за повече Целувки в България, Нека отворим сърцата си, Движение за безкраен световен гуш, Ga behme mladi, Аз спя с поне един от моите фейсбук приятели и Жените са безпомощни,единствено докато не им изсъхне лакът за нокти!!!

10. Най-добрата ти приятелка я виждаш по-често във фейса, отколкото лице в лице.


Виж ощеНово в Cosmo