Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че е крайно време да си смениш прическата

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Имаш нужда от малко подтикване, за да направиш пролетна промяна с косата си? Ето го.

10 знака, че е крайно време да си смениш прическата
10 знака, че е крайно време да си смениш прическата


1. На снимките от първи клас до сега си с една и съща прическа. Е, стига толкова!

2. Държиш си косата само вързана и рядко я пускаш, дори когато си имаш повод да си с буйна, красива коса.

3. Нямаш обем и това си личи. Вероятно косата ти има нужда от някой професионалист, който да пипне тук и там и да я направи по-добра

4. Когато кичурите ти доминират над основния цвят е време да промениш косата. Има много жени, които се заблуждават, че русите кичурите прикриват побелелите им коси, но това е самозаблуда.

5. Никой, никога не ти прави комплимент за косата.

6. Косата и цвета на лицето ти са твърде еднакви. Хайде, поиграй с цветовете или дължините, отличи се.

7. Правиш си “вафлички” в основата. Фризьорите още го правят, но истината е, че това вече не е модерно. Обем се постига и по друг начин! Остави прическите в стил 21 инчов телевизор и си направи леки къдрици под нивото ушите.

8. Косата ти стои безжизнена – по-добре да я подкъсиш и разнообразиш, както и да я поглезиш със скъпи продукти, вместо зад теб да се вее кече в стил рокмузикант от 90те години.

9. Прекарваш повече от 20 минути в стилизирането на косата си (дневно).

10. Фризьорката ти вече дори не те пита какво искаш. Тя просто знае, че нямаш никакво желание да се променяш. Възможно е и обратното – ти винаги да се съобразяваш с това, което тя ти казва.


Виж ощеНово в Cosmo