Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10-те правила на първата среща

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

10-те правила на първата среща
10-те правила на първата среща
1. Не споменавай реплики в стил „Бившият ми харесваше този ресторант“ нито пък  коментари като „Стефан твърдеше, че ризотото е страхотно, трябва да го пробваме!“.

2. Повтаряй си „Никакъв секс на първата среща“ и не забравяй да сложиш бельо под мини поличката.

3. Бъди загадъчна. Той няма нужда да знае, че си влюбена в шефа си.

4. Не лъжи, че харесваш хобито му („Караш картинг? И аз обожавам!“). Представи си, че все пак станете гаджета, какво ще правиш тогава?

5. Остави кожените панталони с капси, шапката с воалетка и веселите гумени ботуши за в бъдеще и заложи на нещо по-малко ексцентрично като за първо виждане. 

6. Ако нямаш търпение да звъннеш на приятелката си, за да й споделиш горещи клюки от вечерта, изчакай докато младежът не излезе от полезрението ти (и още повече от полеслушанието ти).

7. Не избирай филм със Сара Джесика Паркър, а помисли за това, че той най-вероятно обича трилъри.

8. Не си струва на комплимента му „Изглеждаш страхотно!“ да отговориш с „Не си ме виждал сутрин без грим!“.

9. Когато ви донесат сметката, предложи да платиш своята част. Той най-вероятно ще откаже, но ще отметне на ум, че нямаш нужда от парите му.

10. Първата среща не трябва да продължава повече от три часа. Е, ако не ти се тръгва, зарежи правилата и се наслаждавай!


Виж ощеНово в Cosmo