Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10-те най-лесни начина да го побъркаш

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

1. Най-тържествено го попитай дали новата ти рокля те прави дебела, а след това избухни в сълзи.2. Накарай го да се превъплътите в ролята на Брад и Анджелина... след това започни да го наричаш Анджелина.

3. Репликата: „Трябва да поговорим…“.

4. Набутай всичките му DVD-та на дъното на някой кашон и на тяхно място сложи филми като „Сватбата на най-добрия ми приятел“, „Четири сватби и едно погребение“, „Моята голяма луда гръцка сватба“, „Сватбеният агент“, „27 сватби“ и т. н. ... Схвана намека.

5. Интерпретирай намека му да поразгорещите нещата между чаршафите като повод да си направиш странна интимна прическа и оформиш окултен символ точно на най-заветното си място.

6. От време на време му напомняй, че адски прилича на баща ти... точно след като сте правили секс.

7. След като ти каже чао, го догони и го попитай: „Съвсем сериозно... ще ми се обадиш ли пак? Ако нямаш намерение, просто ми го кажи още сега.“

8. „Случайно“ се сблъскай с родителите му (пред входната врата на апартамента им например)q още преди да те е запознал с тях.

9. Замести всички номера в мобилния му със собствените си координати, така че на когото и да се опита да звънне, да се свърже с теб.

10. Всеки път, когато гледа футбол по телевизията, прави нацупена физиономия и се разсърди, защото не ти обръща достатъчно внимание.


Виж ощеНово в Cosmo