Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 ситуации, в които имаш пълното право да се възмутиш

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

1. Докато си била до магазина или на кафе, съквартирантката ти се е ровила в и-мейла и FB ти. Откъдето е успяла да "препише" няколко сладурчета и да ти ги измъкне буквално от под носа.

10 ситуации, в които имаш пълното право да се възмутиш


2. На пътя си и някакъв в тузарска кола: а) те засича особено гадно, докато изпреварва отдясно; б) въобще не се трогва от факта, че ти си на пешеходна пътека, а той е на червен светофар.

3. Виждаш блузката, по която въздиша един час пред най-добрата си приятелка, на нечий чужд гръб. По-точно, на нейния.

4. Току-що са ти отказали повишение и си разбита. Обаждаш се за помощ на личността, която три месеца ти ревеше на рамото след кофти връзка с още по-кофти край. И тя ти заявява, че не може да си отмени часа за епилация, защото: "Направо не съм за пред хората, а довечера имам невероятна среща. Ще ти разправям после!"

5. След като поемаш баничката в ръце, виждаш една голяма, добре препечена гарнитура отгоре.

6. Решаваш да посетиш "болното" си гадже у тях. И го намираш в компанията на телевизора, порция пикантни крилца, шест бутилки бира и най-добрия му приятел.

7. Докато си избираш ново червило, продавачката те уверява, че е по-добре преди това да направиш нещо за торбичките под очите и кофти неравния тен.

8. Установяваш, че колежката, която най-сладко ти се усмихва в коридора, бълва змии и гущери зад гърба ти.

9. След шестата чаша вино една "приятелка" чистосърдечно ти обяснява, че обожава да се вижда с теб. Понеже така се уверява, че има хора с още по-смотан живот от нейния.

10. Далечна роднина те кани за кума с думите: "И без друго това ще е единственият път, когато участваш в сватба, поне вземи и отслабни малко."


Виж ощеНово в Cosmo