Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 първи пъти, които си заслужава да отпразнуваш

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

В тези ситуации имаш пълното право да си кажеш „Браво на мен!“.

10 първи пъти, които си заслужава да отпразнуваш
10 първи пъти, които си заслужава да отпразнуваш

1. Съвсем спокойно оставяш мобилния си вкъщи, вместо да го държиш под око на бюрото си и изнервено да чакаш кога ще се обади – ееех, да живее свободата!

2. Решила си в какви зашеметяващи дрешки ще бъдеш облечена за купона довечера и тръгваш от къщи с въпросното облекло, без да въздишаш над още пет алтернативни варианта.

3. Вместо да се опитваш да убедиш шефа си, че си пипнала някакъв нов „24-часов вирус”, му съобщаваш, че имаш отвратителен махмурлук и най-доброто лекарство е да полежиш малко вкъщи.

4. Достигнала си финансовия си лимит в края на месеца, а не на втория ден след заплата.

5. Тази сутрин стигна до работата си, без да отправиш нито една мислена „благословия” към пълния автобус или задръстването на светофара.

6. Излязла си от къщи без капчица грим, но се чувстваш точно толкова добре, колкото и ако беше сложила.

7. Разбираш, че бившето ти гадже не е Единственият, така че не си струва да пръскаш грешни пари за мобилния си заради него. И разсъждаваш по същия начин дори след две бутилки вино.

8. Във фитнеса бягаш на пътечката десет минути повече от обикновено – и все още можеш да си поемеш въздух. 

9. Влизаш в любимия си магазин за дрешки и излизаш, без да си купиш дори една блузка.

10. Безсрамно се наслаждаваш на вечерята си, в това число и на десерта, без да те човърка угризението, че  „Това е ужасно калорично, въобще не трябва да го ям”.


Виж ощеНово в Cosmo