Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 признака, че той се готви да те зареже

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

10 признака, че той се готви да те зареже

 

1.Вече не желае да говори за бъдещето... дори и за това къде ще хапнете довечера. 

2. Прибира всичко, което някога си оставила в апартамента му, в кашон, който слага в дъното на гардероба си като твърди, че го прави „само, за да е спокоен, че нещо няма да се загуби.“

3. Откриваш скъпия телефон, който наскоро му подари за годишнината ви, пуснат за продажба в интернет.

4. В твое присъствие приятелите ти демонстративно си разказват истории на тема „Гаджето на една позната нещо напоследък никак не държи на нея, а тя дори не забелязва...“.

5. След като си му казала да прави каквото ще, той избухва: „Защо винаги се опитваш да ме контролираш?“

6. Представата му за палаво държание на публично място напоследък се изразява в това да поиска телефона на сервитьорката току пред очите ти.

7. Наминал е към вас без да се обади и те е хванал с бившия ти в леглото.

8. Казваш му, че от известно време ти липсва близостта помежду ви, а той търпеливо ти обяснява, че всичко е в глупавото ти въображение.

9. Винаги е уморен, когато си у тях, но за сметка на това често обикаля до ранни зори с приятели по заведенията.

10. Започва редовно да ходи в „командировки“ извън града въпреки че е безработен. И на всичкото отгоре настоява да си взима четката за зъби, която иначе винаги държи при теб.


Виж ощеНово в Cosmo