Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 правила за качествено разпространение на клюки

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Ето как да не изпадаш в неловки ситуации.1.
Внимавай! В случай че си отпуснеш душата в заведение и разкажеш за тайната (и несъществуваща!) страст на бившия си към дебелани, изпаднала в истерия от смях, бъди подготвена, че може да се окаже точно зад гърба ти.

2. 99% от клюките, разпространени чрез sms, случайно попадат върху дисплея на човека, за когото се отнасят. Добре де, не е точно така, но поне така ти изглежда в повечето случаи.

3. Правилните хора, с които да поклюкариш: майка ти, гаджето, най-добрата ти приятелка. Неправилните: барманът, шефът ти, майката на гаджето ти.

4. Никога не се раздрънквай пред деца, стига да не искаш леля ти да узнае точно какво мислиш за роклята й с флорални мотиви на следващата семейна сбирка.

5. По-добре е да даваш, отколкото да получаваш. Изкарването на бял свят на кирливите ризи на другите, а след това премълчаването на твоите собствени, не е никак забавно, по-скоро злобно.

6. Никога и за нищо на света не нарушавай златното правило при женско излизане. Това, което се обсъжда, трябва да остане там, където се обсъжда.

7. Подбирай моментите си внимателно. По-добре не обсъждай креватните лудории на брат си пред майка си на висок глас.

8. Ако не се сещаш за нищо интересно, което можеш да разкажеш за някого, винаги има звездни личности или скорошни събития от черните хроники.

9. Никога не споделяй служебни пикантерии в офиса. Освен ако не става дума за това, че шефът ти е прекрасен и обожаваш да работиш до късно.

10. И недей да си мислиш, че клюкаренето е лош навик. Ами как иначе щеше да разбереш за странните навици на гаджето си, още преди да се озовеш в спалнята му? 


Виж ощеНово в Cosmo