Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 погрешни начина да провериш любовта му

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Чудиш ли се кое е най-скоростното средство да убиеш любовта му? Х-м-м, ние имаме няколко предположения.

10 погрешни начина да провериш любовта му
10 погрешни начина да провериш любовта му

1. Изненада! Спретваш пролетно почистване на апартамента му. Тоест изхвърляш всичките му любими, но напълно безполезни стари тениски, маратонки и шапки-идиотки, заемащи половината от гардероба (която би трябвало да се полага на теб). Ако той наистина е Правилният, може само да ти е благодарен!

2. Настояваш да отидете на разходка до Витоша в деня, когато е финалът на Формула 1.

3. Току-що си изкарала шофьорска книжка (честито, на петия път!) и го молиш да демонстрираш уменията си на колата му. На Лично Неговата Кола.
 
4. Заявяваш най-отговорно, че повеждаш война на всички фронтове с  антиприродни привички като обезкосмяването.

5. Проваляш му излизането с момчетата, защото точно тази вечер имаш нужда да те гушка.

6. В опитите си да го превъзпиташ, нонстоп го сравняваш с едно бивше гадже, което, божичко, беше толкова готин човек, държеше се с теб като с принцеса. Как той не оценява, че си сто пъти по-добра от неговата бивша?!

7. Тази седмица за трети път сте на купон. Вече си на n-тата водка и отново настояваш той да остане трезвен, за да те прибере. Освен ако не предпочита да си тръгнеш с някой друг.

8. Шеговито наричаш пениса му с гальовното име “джудженцето”.

9. Знаеш, че готварските умения не са най-силната ти страна. Но понеже си убедена, че с повечко упорство всичко се постига, продължаваш всяка вечер да стъкмяваш буламачи, които той трябва да яде, ако наистина те обича.

10. Отиваш на вечеря с бившия си. Прибираш се с огромна смучка... от вътрешната страна на бедрото.


Виж ощеНово в Cosmo