Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които никога не бива да казваш за бившия

Мария Павлова/Cosmo team
 

Оценка: (0/5)

 

Има неща, които трябва да си останат между теб и бившия!

Нали не е нужно да ти казваме, че обсъждането на размера на мъжкото му достойнство е проява на доста лош вкус, още повече, ако е бил с малък размер.

10 неща, които никога не бива да казваш за бившия

Знаем, че ти се иска да разкажеш с подробности на всички за изброените долу 10 неща, но наистина е по-добре да ги запазиш само за себе си. Ако си ядосана на бившия си сега и не преценяваш трезво ситиацията, то по-късно ще ни благодариш!

1.    Сексът беше зле
Освен ако той не е лежал безучастно като умряла риба, това дали е добър любовник, е доста субективно. Освен ако представянето не е било катастрофално кратко и идеята му за форплей по-скоро прилича на извънземни експерименти, си пази коментарите за себе си.

2.    Нямаше пари
Всеки има различен стил на живот и това, че не е  могъл да поддържа твоя, не значи, че е лош човек, или скръндза. Недей да изглеждаш алчна, като се оплакваш, че е нямал пари.

3.    Всичко, което е направил/помислил/казал е ужасно
Макар че сте скъсали, не трябва непрестанно да отричаш всичко хубаво, което е направил за теб. Ако някой ти припомни един или два хубави момента, поеми дълбоко дъх и не казвай „Да, ама пък той веднъж (нещо ужасно)“. И в никакъв случай не говори лошо за бившия пред настоящия. Ако настоящият ти приятел разбере, че все още имаш силни чувства, макар и отрицателни, към бившия, може да се запита дали изобщо си спряла да мислиш за него.

4.    Винаги се държеше като пълен задник
Ми тогава защо си излизала с него месеци, че дори и години? Казвайки това, не се представяш в добра светлина и звучиш като злобарка. Разбира се, важно е да погледнеш в ретроспектива, за да провериш дали не е имало признаци, които си пропуснала и да знаеш от какво да се пазиш, но не е нужно да казваш на всички.

5.    Още го обичаш
Всички сме тъжни и с разбити сърца, когато скъсаме с някого. Да кажеш на някого, че все още го обичаш, само удължава агонията. Преструвай се, докато ти мине. Перифразирай го на нещо от сорта „Беше ни хубаво и му желая всичко най-добро“. Дори да не е така.

6.    Нещо, което ще го постави в неудобно положение
Искаш ли да разказваш ужасна история след ужасна история за бившия? А какво говори това на настоящия и неговите приятели?

7.    Тайна, която ти е доверил
Не демонстрирай, че не може да ти се има доверие, като разправяш тайни, които ти е доверил – било за семейството, детството, или каквото и да е. Колкото и лошо да са свършили нещата, факт е, че сте били в интимни отношения с него. Само защото ти е бивш, не значи, че обещанията, които си поела, са невалидни. Бъди почтена!

8.    Негови качества, които си харесвала
Някои жени, пък, се скъсват да хвалят бившия. - Какви подаръци им е направил, как ги е карал да се чувстват специални, бла-бла-бла. Заради новата ти връзка и психичното ти здраве, престани да мислиш и говориш за миналото.

9.    Колко са го харесвали родителите ти
Когато водиш новия си приятел да се запознае с вашите, не му обяснявай как са се отнесли към предишните ти гаджета. Особено ако много са харесвали някой от тях.
Новият ти приятел и без това е изнервен и притеснен как ще го приемат, за да мисли как ще бъде сравнен с предишните.

10.    Лоши качества на бившия, които ги има и у настоящия
Ако искаш много да ядосаш новия си приятел, кажи му, че прави нещо, което не ти харесва, защото ти напомня за бившия ти. Подобен коментар не води до нищо добро, повярвай ми.


 


Виж ощеНово в Cosmo