Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които не трябва да правиш в лошо настроение

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Ето какво, за нищо на света, да не правиш, ако тази сутрин си станала с дупето нагоре.

10 неща, които не трябва да правиш в лошо настроение
10 неща, които не трябва да правиш в лошо настроение

1. Да си в състояние да изядеш някого с парцалите, само защото е имал неблагоразумието да ти каже „Добър ден!” точно когато си пуснала всички гемии по дъното и се питаш „Няма ли да свършва тоя скапан ден!!!”.

2. Да отидеш на работното си място като на погребение и да разчиташ, че в длъжностната характеристика на някой колега/колежка влиза скритата клауза „служителят е длъжен да повдига настроението на своето другарче - самоотвержено, безрезервно, винаги”.

3. Да се впускаш в безконечни мисловни лабиринти: „ама аз не съм тъпа всъщност, но в момента се чувствам тъпа, от което реагирам тъпо и другите ме мислят за тъпа, обаче аз не съм тъпа...”, и т.н.

4. Да се напиеш. До козирката. Класиката си е класика. Последствията са известни.

5. Да се заяждаш с гаджето си. С приятелите си. С близките си. Защото си е начин да разпуснеш напрежението, нали. Пък и защото така някой гарантирано ще мисли за теб.

6. Да харчиш безразсъдно с идеята „след мен и потоп”. И после да се самоизяждаш, че освен всичко останало, ти липсва и воля.

7. Да правиш отчаяни опити да контролираш всяка своя дума, в резултат на което или реагираш с неадекватно закъснение, когато темата вече е променена, и се чудиш защо всички те гледат странно, или изтърсваш първата хрумнала ти глупост, за да поддържаш разговора, и пак се чудиш защо всички те гледат странно.

8. Да се наливаш с тонове кафе.

9. Да фиксираш яростно: непознати мъже, осмелили се да ти хвърлят по някой поглед; сервитьорката в на обяд понеже не е достатъчно учтива; супер гаджето от билборда на бельо, тъй като изглежда страхотно и...  цялата планета, защото се намира на грешното място в грешния ден.

10. Да преглеждаш хороскопи, нумерология, Кабала, съновници, оракули... едно вълнуващо изживяване, което те кара неистово да плачеш или да псуваш - или и двете.


Виж ощеНово в Cosmo