Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които не трябва да правиш у гаджето си

Мария Павлова/Cosmo team
 

Оценка: (5/5)

 

 

Ако си виновна в някое от тези, веднага да се поправиш!

10 неща, които не трябва да правиш у гаджето си


1.Да маркираш територията си, като тайничко подхвърляш тук розов дезодорант, там прашки. Може да ти се струва, че лентичките ти за обезкосмяване в неговата баня изглеждат като „невинно забравени”, но всъщност той много добре знае какво целиш.

2.Да освежаваш интериора с декоративни растения и малки, сладки украси от типа на керамична пластика, при това за стена, при това в рамка.

3.Да се опитваш да подреждаш и привеждаш в приличен вид. Да, колкото и да ти се струва странно, мястото на дистанционното е именно под тази купчина списания и мазни кутии от пица.

4.Да попълваш графата „боклук” по собствено усмотрение. Онази купчина кутийки от бира всъщност може да се окаже дългосрочният му конструктивен проект за възпроизвеждане на наклонената кула в Пиза от рециклиран алуминий. Или казано с други думи: произвдение на изкуството.

 
5.
 
 Да изпиеш последната бира.
10 неща, които не трябва да правиш у гаджето си
10 неща, които не трябва да правиш у гаджето си
т

6.Да броиш всеки път презервативите в нощното му шкафче и да отпушваш вълна от сълзи и люти обвинения при възникването на липси, за които не си пряко отговорна.

7.Да смениш гушкането гола до него с  удобно облекло за сън от дъното на гардероба му: стари боксерки и тениската, с която е играл физическо в гимназията.

8.Да очакваш, че ще гледате филм, когато те покани вкъщи за това. Да, наоколо може и да се мотае някакво DVD за камуфлаж, но ти не си там за това.

 
9. 

Да се дразниш, ако той реши да си поиграе с любимата си игра, вместо с теб.

10 неща, които не трябва да правиш у гаджето си

 

10.Да окачаш сутиена си да се суши на видно място.


Виж ощеНово в Cosmo