Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които да не ядеш на първа среща

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Вече е отгатнал колко си готина. Направи така, че да не си промени мнението.

10 неща, които да не ядеш на първа среща
10 неща, които да не ядеш на първа среща


1. Зелена салата, рукола и други зелени неща, които имат неприятният навик да застават между зъбите.

2. Хамбургер или пица на парче. Той те е завел на първа среща в заведение за бързо хранене? Моля ти се, поне за доброто първо впечатление може да се постарае, особено ако е навършил 16.

3. Риба с костите. Досадна за чоплене, пръстите ти, щъкащи в месото може да му дойдат вповече – не винаги е ужасно приятно да гледаш някой как си вади от устата костички. Забрави.

4. По същите причини изключваме и пилешките крилца от менюто ти.

5. Супичка. Проблеми със стомаха ли имаш? Моля те, не го споменавай още в този етап на разговорите ви. Полезна и хранителна, тя обаче някак си напомня за детската градина, супата на мама и други неща, които нямат нищо общо със секси представата, с която той живее още за теб.

6. Каквото и да било с чесън и лук. Все пак той се надява на някоя целувка, която не му мирише на пикантна апетитка.

7. Спагети с много сос. Има твърде малко заведения, в които спагетите се правят много добре първо и след това – сосът има неприятния навик да остава петна по дрехите, което може да ти вгорчи настроението, като си представиш как той ти гледа петното.

8. Да си поръчаш първо десерта. Шоколадовата диета още не е минала пред нито един мъж, така че си вземи поне една салата, преди да поръчаш десерта. Иначе той ще се чувства неудобно.

9. Още по-нелепият вариант е първото, което да си поръчаш да е някакъв алкохол, освен ако не се виждате в някакъв бар. Но моля те – вземи и някакво мезе, иначе изглежда малко странно.

10. И накрая – все пак си поръчай нещо за ядене и го яж, защото иначе изглеждаш като примряла от глад и притеснение!


Виж ощеНово в Cosmo