Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които да не казваш пред родителите му

Мария Павлова
 

Оценка: (0/5)

Ако искаш да оставиш добро впечатление в семейството на любимия си и да не се изложиш в техните очи, ето някои неща, които никога не трябва да правиш в присъствието им!
10 неща, които да не казваш пред родителите му

1. Да разказваш колко досадни са били родителите на бившето ти гадже.

2. Да хвърлиш бегъл поглед към ястието, над което майката на твоя човек е прекарала половин ден, и да възкликнеш: „Извинявай, но не ям такива неща, имам си здравословен режим.“

3. Да сбърчиш погнусено нос, когато майка му ти покаже старата семейна брошка, наследство от баба й, и каже, че смята да я подари на бъдещата си снаха.

4. Да се напиеш дотолкова по време на семейната вечеря, че да започнеш да фъфлиш.

5. Да прекалиш с питиетата за „успокояване на нервите“ преди въпросната семейна вечеря дотолкова, че по време на събитието да разказваш мръсни вицове.

6. Да се цупиш на твоя човек, че не ти обръща достатъчно внимание по време на семейното събиране. За бога, какво толкова забавно намира в 85-годишната леля на баща си?!

7. Да направиш комплимент на майка му, който гласи, че тази рокля наистина й стои много добре, защото вертикалните райета са особено подходящи за по-пълничките дами.

8. Да раздаваш „компетентни“ преценки за това, че цветът на пердетата май не се връзва много с тапицерията на холната гарнитура в дома им.

9. Да коментираш с майка му, че синът й не може една крушка да завие.

10. Да се чудиш на глас на кого ли се е метнал твоят човек такъв умен и красив.


Виж ощеНово в Cosmo