Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неподходящи флирт-атаки

Мария Павлова
 

Оценка: (5/5)

Най-лесните стратегии да изплашиш мъжете в радиус от 200 километра.

1. Опитваш да изядеш дюнера си по съблазнителен начин, за да покажеш на мъжа срещу теб чувствените си ъъъ... заложби.

2. На интервю за работа си. Облечена си в ултрапредизвикателно мини и отиграваш кръстосването на краката а ла Шарън Стоун в Първичен инстинкт.

10 неподходящи флирт-атаки


3.По време на тренировката обясняваш на инструктора си по фитнес, че държиш да наблегнеш най-вече на упражненията на Кегел.

4.На сватба си. Бутваш в ръката на готиния тип до теб листче с телефонния си номер, докато половинката му не гледа. Е, какво като това е младоженецът?

5. На семейно събиране си у гаджето и за да впечатлиш родата, насочваш целия си еротичен потенциал към баща му.

6. Прошепваш: „Ако не бях с Жоро, можехме добре да си прекараме с теб!“ и намигаш закачливо на най-добрия приятел на половинката ти.

7. Какъвто и да е флирт-сигнал, докато с шефа ти обсъждате заслужаваш ли да ти вдигне заплатата и с колко.

8.Какъвто и да е флирт-сигнал, докато си на гинеколог.

9. Срещаш бившия си, по когото все още си хлътнала до уши и който те заряза, без да му мигне окото. Обясняваш му, че не си си сменила телефона и може да ти звънне, когато поиска, за да... стоплите отношенията, така да се каже.

10.Хвърлила си око на едно сладурче на отсрещната маса. Пращаш му скъпо питие по сервитьорката, придружено с посланието: „Струва ми се, че ще си го заслужиш!“.
 


Виж ощеНово в Cosmo