Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 начина да развалиш романтиката

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

1. Твоят човек ти подарява скъпо колие „просто ей така“. Ти надаваш въодушевени писъци, след което го питаш колко струва.

2. Вместо да кажеш просто „Да“, започваш тирада в стил „Еее, не може да бъде! Най-после доживях! Ще взема да обърна нещо! Откога те чакам да се натуткаш, вече мислех, че ще остарея преди да ти дойде музата...“

3. Той се гушва до теб и прошепва: „Има ли нещо, което да направи тази вечер по-перфектна?“. Отговорът ти е: „Сладолед“, след което го изпращаш да купи една кутия.

4. Докато се събличате, го оглеждаш отдолу нагоре и питаш непринудено не се ли притеснява поне малко от факта, че има женствено дупе.

5. Човекът ти чете прочувствено стихотворението, което е написал за теб, а ти се кикотиш и го прекъсваш с репликата „Давай направо към хубавата част.“
 
10 начина да развалиш романтиката

6. Вглеждате се продължително един в друг и ти промълвяваш разнежено: „Господи, колко приличаш на бившия ми...“

7. Той е организирал ултра мега романтична вечер с всичко от до – вечеря, цветя, свещи, лирична музика. Показваш въодушевление като през цялото време щракаш с фотоапарата, за да увековечиш сюблимните моменти и през пет минути звъниш на най-добрата си приятелка, за да я държиш в течение.

8. Разгорещили сте се, той скъсва копчето на блузата ти, докато те съблича, след което захвърля парцалките ти едно по едно на пода (досущ като по филмите!). Смъмряш го строго за материалната щета и после се втурваш да сгъваш дрехите си, за да не се намачкат. Така де, каква е тая бъркотия!

9. Седите прегърнати на морския бряг и съзерцавате пълната луна. Всичко е почти прекрасно докато ти не започваш да мрънкаш, че ти е студено, ще настинеш, влиза ти пясък в обувките, ще си изцапаш новата пола, вятърът ще развали прическата ти и прочие.

10. Твоят човек ти подарява букет цветя. Питаш го да не би да го е набрал от кварталната градинка.
 

Виж ощеНово в Cosmo