Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 начина да НЕ получиш секс довечера

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Мислеше си, че това, че днес прическата ти има лош ден и си облечена така, както обикновено ходиш на фитнес, е проблем? Значи трябва да прочетеш това.

Как да НЕ получиш секс довечера
Как да НЕ получиш секс довечера

1. Приближи се към него и с възможно най-сексапилния си глас му кажи: „Здравей, имаш ли гонорея? А искаш ли?“

2. Направи му показно на най-дългата влажна, чувствена целувка, която владееш, ей така, за да му демонстрираш страхотните си умения.

3. От време на време позволявай на кутийката с презервативи да се подава от чантата ти. Трябва някакси да му намекнеш, че днес си готова за парти, нали?

4. Нахлузи тениска с надпис „Размерът има значение“.

5. Обиждай го възможно най-често, защото трябва да му покажеш, че си по-добра от него. Това е мно-о-ого възбуждащо...

6. Разкажи му за всичките си любими песни на Селин Дион и Backstreet boys, а после му предложи да му изпееш най-любимите си откъси.

7. Осведоми го, че не гълташ, защото си алергична към ядки.

8. Избухни в неконтролируем рев, ей така, от нищото, и за нищо на света не му обяснявай причината. Мъжете обичат мистерията.

9. Ако предложи да те почерпи с питие, си поръчай водка със сок от боровинки и не пропускай да му споменеш колко полезни са боровинките за уринарната инфекция, от която се мъчиш да се избавиш от сума ти време.

10. Помоли го да ти заеме мобилния си телефон, след това изтрий всички други номера освен своя. Може да полудее за момент, но ще оцени жеста по-късно...


Виж ощеНово в Cosmo