Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 начина да кажеш “довиждане” на непознатия, с когото преспа

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Виж как да се отървеш от присъствието му по възможно най-безболезнен начин.

10 начина да кажеш “довиждане” на непознатия, с когото преспа
10 начина да кажеш “довиждане” на непознатия, с когото преспа

1. Да хванеш телефона и в продължение на половин час да си бъбриш сладко с приятелки, като обсъдите снощните си любовни приключения.

2. Да започнеш да правиш сутрешната си гимнастика пред телевизора.

3. Да вземеш солидното томче на Достоевски, да си сложиш очила и съсредоточено да забодеш нос в страниците.

4. Да му кажеш: “Толкова ми се иска през следващите петдесет години, когато се събуждам сутрин, да виждам първо твоето лице до мен на възглавницата”.

5. Да възкликнеш: “О, боже! Сънувах някакъв кошмар – как двамата ще правим любов, но при теб се получи засечка..., о, чакай,чакай, не исках това да кажа... Извинявай”.

6. Да скочиш от леглото и да кажеш нещо в стил: “Добре, трябва да отида до аптеката, за да си купя лекарството за гъбички, преди да тръгна за работа... ако искаш, ела с мен”.

7. Да си предложиш услугите: “Ако се притесняваш дали ще се ориентираш в района, искаш ли да те изпратя до колата ти?

8. Да му разкажеш в детайли как шефът вчера те нахока, за досадната колежка от долния етаж, за кучето на съседката и т. н.

9. Да го погледнеш нежно, но с твърдост в очите и да му заявиш: “Хубаво, драги, мисля, че е време да установя някои правила в нашата връзка”.

10.  Да подхвърлиш непринудено: “Ти поне носиш нормален размер дрехи. Знаеш ли какъв кошмар е, когато трябва да търся подарък на гаджето ми, едва се побира в XXL!”.


Виж ощеНово в Cosmo