Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 начина да го откажеш от брак

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

10 начина да го откажеш от брак
Ако искаш никога, ама никога повече да му мине през главата, да ти зададе заветния въпрос, последвай нашите стратегии. 

 1.
Качваш 20 кг, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като бременна.

2. Тайничко си променила мелодията на телефона му на Сватбения марш.

3. Понеже според някои теории всички мъже търсят подобие на майка си в своята половинка, започваш да носиш сака с апликации и обеци като гроздове и си правиш прическа в стил Мирей Матьо.

4. На семейно събиране почукай с лъжицата по чашата си и кажи: “Моля за малко внимание. Петър иска да ми зададе един специален въпрос, тук, пред вас тази вечер. Скъпи?”

5. Завличаш го към първата срещната витрина за пръстени и старателно пробваш на безименния всеки модел, който може да мине за годежен.

6. Абонираш се за списание Сватба и Моето дете.

7. Непрекъснато обяснявай на твоя човек какъв страхотен кум ще излезе от най-добрия му приятел.

8. Купуваш голям старомоден будилник и го слагаш до леглото на гаджето си. После му обясняваш, че всъщност това е твоят биологичен часовник. Предварително се увери, че тиктака. Силно!

9. Не че се опитваш да подкупваш някого, но обясняваш на гаджето си, че ако бяхте сгодени, той сигурно щеше да има онзи страхотния плазмен телевизор с еднометров екран. Така де, сигурно вашите щяха да ви го подарят.

10. Напомняш му, че годините си текат и с времето няма да стане по-млад, нито с по-стегната фигура. Нито ще стигне по-близо до възможността да се запознае с Анджелина Джоли.


Виж ощеНово в Cosmo