Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 лични подробности, които да не разкриваш

Cosmo team/Мария Павлова
 

Оценка: (5/5)

 

 

10 забранени неща за обсъждане!

Запомни, че наистина има неща, за които е по-добре да си затваряш устата.

10 лични подробности, които да не разкриваш

Гаранция и че, ще си спестиш много обяснения и  неприятни ситуации!

1. Бройката на мъжете, с които си правила секс, ако тя надхвърля джакпота от лотарията.

2. Фактът, че ти, а не техникът от кабелната промени настройките на телевизора на гаджето ти и се записа поредният епизод от Отчаяни съпруги вместо финалът на световното.

3. Понякога позволяваш на кучето си да те „целува“ по устата.

4. Лъжата, че лазанята,която твоят човек приготви за рождения ти ден, беше наистина великолепна. И че после не те болеше главата, а стомахът.

5. Всъщност не си падаш по късата коса. Просто изпи повечко водки след раздялата с бившия и реши да промениш имиджа собственоръчно.

6. Радваш се, че твоя „близка“ колежка, с която сте конкуренция, е качила пет килограма по време на екскурзията си до Париж, дето ви проглуши ушите за нея.

7. Когато закъсаш, взимаш назаем пари от офиса. О, кого заблуждаваш всъщност? Правиш го и когато си в цветущо финансово състояние.

8. От момента, в който го срещна, искаше да имаш дете от него. Тоест няколко. Дори си им измислила имена.

9. Каквато и да е история, включваща теб, фирмено парти, оргазъм (твой или нечий чужд) и последвало повишение в службата.

10. Ако си без гадже, се случва цял месец да не си направиш кола-маска.


Виж ощеНово в Cosmo