Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Строго секретно: Бройката на мъжете ти!

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

1. Бройката на мъжете, с които си правила секс, ако тя надхвърля джакпота от лотарията.

2. Фактът, че ти, а не техникът от кабелната промени настройките на телевизора на гаджето ти и се записа поредният епизод от Отчаяни съпруги вместо финалът на световното.

3. Понякога позволяваш на кучето си да те „целува“ по устата.

Строго секретно: Бройката на мъжете ти!

4. Лъжата, че лазанята, която твоят човек приготви за рождения ти ден,  беше наистина великолепна. И че после не те болеше главата, а стомахът.

5. Всъщност не си падаш по късата коса. Просто изпи повечко водки след раздялата с  бившия и реши да промениш имиджа собственоръчно.

6. Радваш се, че твоя „близка“ колежка, с която сте конкуренция, е качила пет килограма по време на екскурзията си до Париж, дето ви проглуши ушите за нея.

7. Когато закъсаш, взимаш назаем пари от офиса. О, кого заблуждаваш всъщност? Правиш го и когато си в цветущо финансово състояние.

8. От момента, в който го срещна, искаше да имаш дете от него. Тоест няколко. Дори си им измислила имена.

9. Каквато и да е история, включваща теб, фирмено парти, оргазъм (твой или нечий чужд) и последвало повишение в службата.

10. Ако си без гадже, се случва цял месец да не си направиш кола-маска.


Ново в Cosmo