Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 истини за мъжете, които баща ти не ти е казал

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

10 истини за мъжете, които баща ти не ти е казал
1. Докато ти „отиваш в залата”, мъжете „тренират”. За какво точно – ще остане загадка завинаги.

2. Те не разбират по-добре от теб как работи новият ти мобилен телефон, но животът ти ще е по-лесен, ако ги оставиш да се правят.

3. Те винаги ще гледат с подозрение всяка пазарска чанта, която носиш вкъщи. Особено в наши дни, когато от кварталния супермаркет можеш да си набавиш купища козметични продукти от „първа необходимост”.

4. Ако след разпивка с приятели си изпуснала последния автобус за вкъщи, всяко примерно гадже ще дойде да те прибере. Но също както баща ти, не очаквай от него да бъде щастлив от това.

5. Без значение колко много ги притискаш, никой мъж не може да ти обясни защо всички те искат подобие на майка си, но не понасят да им правиш забележка за разхвърляните чорапи по пода.

6. Мъжете тайничко ревнуват от всички останали мъже в живота ти – дори от пъпчивия разносвач на пици.

7. Няма смисъл да се обаждаш на доктора – настинката при мъжете задължително е по-ужасна и по-смъртоносна разновидност от твоята.  

8. Не у всеки мъж по рождение са заложени гени, които го правят специалист по всичко. Но те до един могат да си надянат физиономия, която казва „Не виждаш ли, че съм зает?”, когато ги попиташ как върви ремонтът на пералнята.

9. Един мъж може да има кулинарните способности на Иван Звездев в началото на връзката ви, но няколко месеца по-късно той ще развие остра форма на амнезия за това какво включва дори най-обикновен омлет.

10. Когато те запознават с най-добрия си приятел, закодираното съобщение е „Наистина те харесвам”, а не „Скучно ми е с теб и искам да си прекарам времето с някой, който също пие бира”.


Виж ощеНово в Cosmo