Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Във връзката ми станахме трима

 

Оценка: (0/5)

Имам стабилна връзка от доста време - разбираме се, правим планове за бъдещето си и работим за осъществяването им. Но явно нещо куца в тази връзка, явно нещо ми липсва, защото забърках и трети човек в нея.
Във връзката ми станахме трима

От много скоро се виждам с един мъж и той ме кара да се чувствам много добре, но има един голям проблем- не е женен, но има дете! Не знам какво мога да очаквам от него.

За момента е много откровен с мен, много мил и внимателен, наистина го харесвам.

Не мога да се престраша да зарежа всичко това което имам заради него. Детето наистина ме притеснява, защото това означава, че аз винаги ще съм на второ място за него. Обичам децата и искам да имам дете, но не знам как ще реагирам ако трябва да гледам неговото.

И най-важният въпрос е трябва ли да зарежа сегашният си приятел? Ясно е, че нещата помежду ни не вървят добре, щом се е стигнало до там, че да се виждам с друг, но ние имаме много зад гърба си...

 

Споделено от: Alex


Виж ощеНово в Cosmo