Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Той не иска вече да правим секс

 

Оценка: (4/5)

Той не иска вече да правим секс

Здравейте на всички ! Има много подобни истории , но аз все пак реших да разкажа моята, защото всяка една история е различна сама по себе си.

Аз съм на 20 години, приятелят ми е на 21. Заедно сме от 2 години и половина.

В началото както при всяка връзка всичко беше перфектно, правехме секс по няколко пъти на ден , разбирахме се, изслушвахме се. От година и половина нещата се променха, правим секс наистина рядко, един месец правим по 4,5 пъти и след това 2 месеца не правим никакъв секс. Живеем заедно и със сигурност не ми изневерява, всичките ни приятели са общи и общо взето всичко, което правим , правим заедно. Много пъти съм говорила с него по въпроса и той ми отговаря, че всичко е наред , че нямало проблем, още по-малко в мен. Но от също толкова време той се държи някак все едно съм му най-добрата приятелка, не помня от кога не ми е подарил едно цвете или не е направил нещо мило за мен. Никога, когато се приготвяме да излизаме някъде и аз се наглася , не ми казва, че му харесвам, дори напротив все си намира за какво да се хване, все нещо не му харесвало.

Това и липсата на секс се отразяват много зле на самочувствието ми.

Чувствам се много зле, сякаш съм най-грозното момиче на света, а всъщност не е така, знам го , защото все пак мога да се видя в огледалото и защото има много хора , които ми казват , че съм секси , хубава и т.н.

Пробвала съм да скъсам с него, защото явно с нещо той не е доволен от мен , макар да не ми казва...

Тогава той започва се се държи много добре, постоянно ме убеждава , колко ме обича и че любовта на живота му и аз всеки път му вярвам, и за съжаление обещанията всеки път не се изпълват 

Дори вече не се целуваме с език. И в пътите , в които правим секс, просто се събличаме и започваме да правим секс, когато свършим отиваме в банята и след това всеки прави каквото си знае... Няма любовна игра преди това, няма лежане в леглото и прегръщане след това.. 

Най-странното е , че преди беше точно обратното и точно за това не мога да си обясня...

Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя ! Благодаря предварително!

споделено от: eva1


Виж още
Ново в Cosmo