Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Toй иска дете от мен, a аз съм влюбена в баща му

 

Оценка: (0/5)

С гаджето ми сме заедно от 6 години. През цялото време сме си имали търкания, въпреки това останахме заедно.
Toй иска дете от мен, a аз съм влюбена в баща му

Кирил замина преди 1 година за Лондон и си идва много рядко тук. Аз нямам толкова отпуска да ходя там. Започнахме да се отдалечаваме малко по-малко. Аз започнах да споделям за проблемите си с баща му, който всъщност му е втори съпруг на майка му. Тя също е в Лондон на работа с Киро.

Ние с бащата се чувстваме много самотни и за това почти всяка вечер си прекарваме времето заедно. До сега не сме правили секс, по-скоро любовта ни е платонична, но не знам до кога така ще издържа – тялото ми направо крещи за бащата на Кирил. Според мен и аз не съм му безразлична. Явно той чака аз да дам знак и да скочим в леглото.

Кирил от няколко месеца ме навива да забременея и да се оженим, но аз се колебая... мисля че, съм много влюбена в баща му. По-скоро искам да имам бебе от него, а не от Кирил.

 

Не знам как да постъпя – да спя ли с бащата и да кажа ли на Киро какво става в главата ми или да си мълча и да се оженим и всичко да остане недоизказано...

 

Споделено от: mariageisha345@


Виж ощеНово в Cosmo