Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Страх ме е от първи път

 

Оценка: (5/5)

Страх ме е от първи път
 © istock

Здравейте. Аз съм едно 18-годишно момиче, което има проблем, с който не може да се справи. Накратко - все още съм девствена и причината за това е, че ме е страх от първия път. 

Винаги съм била харесвана и ухажвана, като съм имала не една и две възможности да си легна с някое момче. По принцип съм момиче, което обича да е обвързано и досега съм била близка само с гаджетата си. За съжаление, връзките ми не са продължавали дълго, именно защото не съм искала да стигам до следващата фаза. 

Самата аз не знам защо толкова много се притеснявам да си легна с момче. Може би болката, за която толкова много мои приятелки говорят, е основната причина за страха ми. Да, знам, че не е нещо страшно, но не мога да се предразположа. 

От известно време имам ново гадже, с което споделих притесненията си. Той ми каза, че е нормално да се притеснявам, че той няма да ме притиска и че ще го направим, когато съм готова. Страх ме е обаче, че, ако не намеря кураж, той също ще ме зареже, заради момиче, което няма да му се дърпа. Или пък ще си ляга с други, за да получи това, което аз не мога да му дам. 
Моля ви, помогнете ми. Не знам как да се отърва от този страх.

Изпратено от fofi

Виж останалите cosmo драми, ТУК!


Виж още
Ново в Cosmo