Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Станахме супер близки, но секс няма!!!

 

Оценка: (0/5)

Станахме супер близки, но секс няма!!!

Преди четири-пет месеца поканих един колега на среща и той веднага се съгласи. После я отложи за "по-нататък". Аз изчаках няколко седмици и този път го поканих да излезем само като приятели.

Започнахме да излизаме след лекции, да си пишем всеки ден за важни и маловажни теми,много бързо се сближихме, той много се отпусна пред мен и започна да ми споделя много лични неща, които по принцип не казва на никой друг. Доста е интровертен и няма доверие на хората, нито пък има кой знае колко приятели. Преди доста време са му разбили сърцето и от тогава все повтаря, че "не е готов за сериозна връзка." 

Опитвам се да приема, че гледа на мен само като на приятелка, но думите и действията му си противоречат- черпи ме бира, дава ми съвсем малки подаръчета и дори ми помага и ми прави услуги без изобщо да съм го молила, даже излиза с мен на места, които не са му приятни. Той много добре знае, че имам чувства към него и те се задълбочават, но когато се опитам да понамекна нещо, а дори и директно да попитам какво всъщност иска, той винаги се измъква и сменя темата. Веднъж излязох с него облечена с доста къса пола и той изобщо не ме погледна, даже гледаше на другата страна като разговаряхме...

Никога не е имало и намек за флирт в разговорите ни, никакви излишни докосвания и т.н. Всичките ми приятели мислят, че ме харесва, обаче тия негови изказвания, че не иска да се занимава с момичета, не е готов за връзка и тн. много ме разстройват. Освен това непрекъснато се сближаваме и отдалечаваме, той променя дистанцията помежду ни.

Да го чакам ли да стане "готов" или да си търся щастието другаде? И изобщо има ли чувства към мен или просто се страхува да не ме изгуби като приятелка, ако ми каже истината?

Не искам напразни надежди, така, че ви моля да си кажете честно мнението. Благодаря!

споделено от: galka_malka


Виж още
Ново в Cosmo