Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Скри че си има приятелка

 

Оценка: (0/5)

Здравейте момичета, пиша ви със следния проблем.

Скри че си има приятелка

Наскоро се запознах с едно момче, с което от първата ни среща прехвърчаха искри. Оказа се, че имаме и доста общи неща. Усмихва ми се, държи се мило с мен, покани ме на среща... само, че тука капана хлопна.

Имаме обща приятелка, на която реших да се обадя, за малко "инфо". При което, тя изпищя и каза: ЛУДА ЛИ СИ!? ТОЙ СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА!

Аз настръхнах и се почудих какво да правя. Очевидно си търси разнообразие или начин да отмъсти на приятелката си, кой знае...
Друга моя приятелка ми казва пък да се възползвам от ситуацията след като го харесвам. Все пак, ако той има малко разсъдък в главата си би се спрял сам понеже "имал бил приятелка".

Не искам да ставам "другата жена" и тази, която ще му разбие връзката. Но факта, че си е позволил да ме разиграва ме вади извън кожата ми и малко или много искам да му отмъстя, за това че ме е сметнал за толкова глупава и наивна.

Попадали ли сте в такава ситуация, какво бихте ме посъветвали да направя?

 

Споделено от: dessy888


Виж ощеНово в Cosmo