Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сгреших и сега си плащам за това

 

Оценка: (0/5)

Преди 1 година и 1-2 м. приключих една доста сериозна 5 годишна връзка. Бях наранена и объркана. Краят беше доста болезнен. Нуждаех се от почивка и изобщо не исках да чувам за нови любови.
Сгреших и сега си плащам за това

Съдбата не мислеше така. Седмица след раздялата ме срещна с едно момче. Момче, доста различно и красиво по душа и на външност. Аз, като младо момиче.....луднах по него и всичко беше взаимно без съмнение. Нещата се развиха доста бързо. Започнахме да излизаме почти всеки ден. През това време бившият ми приятел не спираше да ме търси. Искаше да се съберем отново, но аз бях категорична.

Един ден бившият случайно се засече с новата ми тръпка. От това последваха скандали. Нещата между нас бързо приключиха. Така и не забравих онова момче, въпреки че направих грешката да се събера отново с бившият си приятел януари месец. Обърках се доста и не знаех какво да правя. Тази постъпка беше необмислена и сега съжалявам за това. Не мога да спра да мисля за това момче. Доста го нараних. Опитах да поправя грешката си, но той ме попита "Защо чак сега?". Както и да е.....минаха доста месеци от тогава без да се чуваме и пишем.

Писахме си скоро 2 пъти, но нищо специално. Инициативата за писането беше моя. Тези неща никога до сега не ми се бяха случвали, но както се казва....на сърцето не може да се заповядва. Според вас възможно ли е да ми отговаря на съобщенията защото има чувства все още....или просто е спряло да му пука отдавна и му е все тая. Засичали сме се няколко пъти през времето, но нищо повече. Здравей-здрасти.

Съжалявам, че го нараних, а бившият ми.....там всичко се повтаря. Той много ме нарани и продължава. Може би изтървах момчето за мен, Такива хора като него не се срещат всеки ден.

На всеки би му се сторило по различен начин.....че не знам какво искам и какво ли още не, но аз се наслушах на достатъчно и осъзнавам какво направих. Ще се радвам на съвети от вас и на други мнения. Това е...

Споделено от: girl94


Виж ощеНово в Cosmo