Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сестра ми ще се омъжва за моята единствена любов

 

Оценка: (0/5)

Сестра ми ще се омъжва за моята единствена любов

Здравейте,
много съм объркана и наранена и не знам как да постъпя.
Ще опиша накратко нещата...

Имах гадже 5 години, сестра ми се се върна от следване в чужбина миналата година. Започна да се сваля на гаджето ми и да го отпрупва с комплименти и подаръци. Няколко пъти я помолих да престане, защото той и без това си пада малко женкар и се заплесва по чужди жени. Тя обаче използва тази информация и превзе сърцето му.


От почти 9 месеца те са гаджета и сега ми сервираха, че ще се женят.
Оплаках се на родителите си за цялата гадост, която сестра ми направи, тя направо ми разби живота..., но те казаха: "По-добре поне една от вас да се ожени и да ни се махне накрая от главите... не са се свършили мъжтете и недей да драматизираш толкова!"
Направо съм потресена от отношението и на нашите и на сестра ми.


Пропуснах да кажа, че преа цялата изминала година, от както ние не сме гаджета, Мирослав иска да прави секс с мен. Според него, това на никого нямало да навреди, а и така аз съм нямало да се чувствам самотна!


Сестра ми обаче не знае за тези негови предложения. Имам смс-и и съобщения от него в профила ми (ФБ).
Мислите ли , че те ще се разделят, ако покажа на сестра ми какви неща ми пише той?!

споделено от: laletoviolinna403@


Виж още
Ново в Cosmo